My Jewellery
Fashion

The perfect festival look van dit moment

Aangezien er nog een aantal leuke festivals aankomen. Deel ik mijn favoriete festival look voor deze zomer met jullie.

Laat ik beginnen met het festival item van dit moment, het heuptasje van My Jewellery. Ik denk dat op dit moment iedereen zo’n beetje My Jewellery wel kent. Maar wat veel van jullie misschien niet weten is dat ze naast een hele mooie sieraden collectie, ook de perfecte festival outfits hebben. Het heuptasje is ideaal voor festivals en het maakt je festival look helemaal compleet. De heuptas is er in verschillende kleuren en printjes. Voor mijn perfecte festival look kies ik voor een basic kleur die ik kan combineren met andere kleuren en printjes.

Heuptas My Jewellery

Laarsjes: Elise Store

Top: Brandy Melville

Armband: Louis Vuitton

Dan dit geborduurde rokje, hoe leuk is die!?

Je kunt het perfect combineren met een zomertop voor de hete zomerdagen maar hij staat ook onwijs leuk met een oversized sweater. Voor bijvoorbeeld de iets frissere dagen of voor lekker in de avond en hoe fijn is dat voor jouw festival look. De rok is in meerdere kleuren verkrijgbaaar maar wit maakt je bruiner toch?

My Jewellery

Aangezien je outfit niet compleet is zonder sieraden, heb ik nog een aantal leuke sieraden op een rijtje gezet om de outfit helemaal compleet te maken.

De horloge

Deze is te verkrijgen in het goud, zilver, rose of een combinatie van deze kleuren.

My Jewellery horloge

De ring

Het lijkt of het er meerdere zijn maar het is er maar één. Hij is te verstellen dus hij past voor iedereen.

My Jewellery ring

Ook deze ring is te verstellen en is super leuk te combineren met andere ringen.

ring my jewellery

De armband

Het is misschien een iets andere prijsklasse maar wie wilt er nou niet een designer armband? Shop de armband bij Louis Vuitton of koop hem tweedehands.

Welke musthaves mogen niet ontbreken in jouw festival look?