The Inspiration Academy: het inspirerende platform voor Gen Z

Op 5 juni lanceerden Skybox en Samsung The Inspiration Academy. Een jaarprogramma van 10 online liveshows en content voor Gen Z dat start in september van dit jaar. De opname van de eerste liveshow is al achter de rug. Wij waren aanwezig bij dit inspirerende feestje in de A’dam toren in Amsterdam!

Een jaar lang gratis inspiratie voor de toekomst. Dat is wat The Inspiration Academy, een samenwerking tussen Skybox en Samsung, komt brengen. Het doel? Een jonge doelgroep inspireren voor hun toekomst. De eerste liveshow van de reeks werd op 5 juni opgenomen in de A’dam Toren in Amsterdam. Ladify schoof aan om te luisteren naar de inspirerende verhalen en lessen van onder andere Rico Verhoeven en zijn manager Karim Erja, singer songwriter Isabèl Usher en AI expert Vijay Kanhai. En wat hadden ze mooie dingen te vertellen!

Liveshow #1

Zo leerden we van Isabèl dat de aanhouder wint en dat je niet bang moet zijn om mensen die jou verder kunnen helpen ’te stalken’. Om haar songs onder de aandacht te brengen pitchte Isabèl heel muzikaal Nederland, net zo lang tot ze gehoord en gezien werd. En met succes. Inmiddels timmert ze hard aan de weg om niet alleen nog meer nummer 1 hits te schrijven, maar ook om zichzelf als performend artist neer te zetten met behulp van TikTok.

Ook het duo Rico Verhoeven en manager Karim Erja inspireerden het publiek met hun kijk op hard werken en succes. “Omring jezelf met mensen die jouw droom supporten”, is de belangrijkste boodschap van de kickbokser “en geloof in jezelf”. Veel van zijn dromen heeft Rico inmiddels door keihard doorzettingsvermogen en commitment weten te behalen, binnen én buiten de ring. Een inspiratie voor alle aanwezigen, en vanaf september dus ook voor jou thuis!

The Inspiration Acadamy

The Inspiration Academy: Talent on stage

The Inspiration Academy is een samenwerking tussen Samsung en Skybox, het inspiratieplatform voor de professional van nu. Aan de hand van échte verhalen, lessen en tips van toptalenten worden er naast toffe verhalen, tips en tricks, ook vragen beantwoord zoals ‘hoe werkt de sector waar ik in wil werken’, ‘wat moet ik doen om daar te komen?’, en ‘waar moet ik beginnen?’. Zo komen onder andere Yeliz Çiçek, hoofdredacteur van Vogue, Edson Sabajo (Patta) en zangeres Zoë Taurant aan het woord.

Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile eXperiences bij Samsung Nederland: “Als je op zoek bent naar inspiratie en een netwerk van gelijkgestemden, dan kun je je nu gratis aanmelden voor The Inspiration Academy. Het kost je niets, behalve de tijd die je in het programma investeert, en het kan je potentieel enorm veel opleveren. Denk bijvoorbeeld aan waardevolle kennis, nieuwe skills en antwoord op je meest prangende vragen. Bovendien zijn er challenges waarmee je mooie rewards kunt verdienen, zoals tickets voor liveshows en tech-gadgets.”

September start

Gaaf, zo’n gratis inspiratie- en kennisbank, maar wat moet je nu precies doen om hierbij aanwezig te zijn? Het totale programma bestaat uit 10 liveshows, duurt negen maanden en loopt parallel aan het schooljaar. Naast online liveshows met bekende gasten kun je ook heel veel inspirerende content verwachten. De liveshows worden opgenomen in de studio van Skybox. Ben jij member? Dan maak je kans om bij de liveshows aanwezig te zijn. Alle overige kijkers kunnen de shows online volgen. En waar ze het dan allemaal over gaan hebben? Een breed scala aan onderwerpen! Van creativiteit, gaming, muziek, business en welzijn, tot de samenleving en vakbekwaamheid.

Inschrijven?

De Academy start dus in september, dus heb nog even geduld. Wel is de inschrijving voor The Inspiration Academy al geopend. Wil jij erbij zijn? Surf dan snel naar de website voor één van de limited spots en misschien ben jij dan na de zomer wel bij een liveshow aanwezig!

The Inspiration Acadamy