The Hoxton on tour in de Franse sneeuw

The Hoxton, het is een populair hotel en hotspot voor de Amsterdamse yuppen. Dagelijks verzamelen zij zich in het café en restaurant om hun laptopjes open te klappen en van de ene netwerkborrel in de ander te rollen. Maar er is meer, The Hox gaat weer op tournee! Slechts zeven weken lang wordt The Hoxton meegenomen de besneeuwde toppen van de Alpen op. The Hoxton goes winterwonderland, in een uitgedost luxe chalet met drie verdiepingen in Morzine, Frankrijk. Er is GREY GOOSE® Vodka voor de après-ski, een privé-Hox-chef voor de winterse maaltijden en dat alles in luxe huiselijke sferen in een besneeuwd berglandschap. The Hoxton on tour, daar wil je toch bij zijn?!

The Hox Chalet

Het Franse chalet telt zes slaapkamers met eigen badkamers en een buitensauna om in bij te kunnen komen na een lange dag op de piste. Vijf van de zeven avonden kookt een chef-kok van Hox het ontbijt en het diner, met gerechten die zijn geïnspireerd op Hoxton-restaurants over de hele wereld. Daarnaast krijg je ook nog eens Hox-snacks, avondaperitieven (met perfecte bediening door GREY GOOSE®), canapés en middagcake na de piste. En vergeet de afwas, ook die wordt gedaan! Kortom, voor jou blijft er genoeg tijd over om aan te schuiven in je Hox-badjas en Hox x Stance-sokken, om de Hox Survival Guide te raadplegen voor de leukste plekjes in de buurt. Wat wil je nog meer?

Treeline Chalets
Bron: Treeline Chalets
Treeline Chalets
Bron: Treeline Chalets

Boekingen

Een unieke kans, dat is deze The Hoxton on tour wintervakantie zeker. Zo uniek dat er maar 7 weken in de kalender beschikbaar zijn, waarvan enkele al in optie. Kortom, zie jij jezelf wel in The Hox Morzine zitten? Boek dan snel! Wanneer je het chalet met 12 van je beste vrienden huurt, kost een verblijf van een week in het Hox £ 2.000, dus zo’n € 2281,68. Bij boeking word je doorgestuurd naar de partner van The Hoxton, Treeline Chalets. Wij zijn benieuwd naar jouw vakantiekiekjes!

Beeld: Treeline Chalets