Supertof: deze witte sneakers van Nike

  1. Een hele tijd geleden wisselde ik mijn witte All Stars in voor een paar sneakers van Nike. Na een paar maanden begon het eigenlijk wel weer te kriebelen: ik wilde nóg een paar nieuwe sneakers. Heel wat websites werden bezocht, maar ik vond eigenlijk geen enkele sneaker tof genoeg. Tot ik onlangs op de website van Omoda tegen de witte Nike sneakers MD Runner 2 aanliep. Ik zag ze en dacht: die moet ik hebben!

Over de Nike MD Runner 2

M’n nieuwe sneakers zijn grotendeels wit en hebben roze accenten. Zo is de welbekende swoosh van Nike roze gekleurd. Op de lip van de schoen zit een merklabel, dat eveneens roze van kleur is. Daarnaast zijn het uitneembare voetbed en de zoolrand van de sneakers ook roze.

De schoenen zijn deels van suède en deels van mesh. Dat laatste is een soort gaasachtig materiaal. De MD Runner 2 sneakers hebben een rubberen zool met een grof profiel. Dit zorgt voor extra stevigheid tijdens het lopen.

Het zijn een hoop woorden, maar het komt neer op het volgende: de schoenen zien er supervet uit en lopen gruwelijk lekker 😀 Echt een enorme aanrader dus!

Koop de Nike MD Runner 2 zelf!

Ik bestelde mijn nieuwe sneakers via de website van Omoda. De schoenen kosten maar €64,95 en dat vind ik best meevallen! De kleinst verkrijgbare maat is 35+ en de grootst verkrijgbare maat is 44. Dat moet wel lukken dus 😉

Vind je de combinatie van wit en roze zelf niet zo geslaagd, dan zijn er ook twee andere kleurcombinaties beschikbaar. Je kunt kiezen voor zwart en roze, waarbij het roze een stuk lichter is dan op mijn paar sneakers. Daarnaast zijn ze ook verkrijgbaar in grijs en limegroen. Die laatste kleur vind ik ook heel erg gaaf, maar wit/roze vond ik toch wel een stukkie toffer!

Inmiddels heb ik deze sneakers al een paar weken in bezit en ik ben er nog steeds onwijs blij mee. Ik draag ze bijna elke dag, afgewisseld met m’n andere paar 😉