Summer Essentials: de leukste accessoires voor deze zomer!

Met de zon al volop aanwezig vinden wij het tijd voor een leuk lijstje met zomerse spulletjes die je gewoon moet hebben deze zomer. Ladify selecteerde de leukste summer essentials, waarmee jij de show steelt op het strand, het terras of gewoon achter je bureau. Het kan nou eenmaal niet heel de zomer vakantie zien…

Beach-trend: Het Roundie strandlaken

Waarom op een saai strandlaken liggen, wanneer je ook op een Roundie vol flamingo’s kunt zonnebaden, picknicken of borrelen. Doordat het laken rond is kun je eenvoudig meedraaien met de zon zonder je handdoek steeds te moeten verleggen. Hoe handig is dat?! Je kunt er trouwens ook makkelijk met z’n tweetjes op liggen – wel zo gezellig! Je kunt deze Roundie met flamingo’s en heel veel andere leuke lakens shoppen bij Milouzzi.

Roundie

 

Zonnige armbandjes: De nieuwe collectie van Pure Vida

Ken jij deze leuke armbandjes van Pure Vida al? Het merk Pura Vida staat voor het pure leven en symboliseert de Costa Ricaanse levenstijl, dat staat voor het omarmen van de kleine dingen in het leven en living life to the fullest. Een hele mond vol.

Bovendien draag je bij het kopen van deze armbandjes mee aan het verbeteren van onze planeet. Pure Vida geeft van elk verkocht armbandje 1% van de opbrengst aan een goed doel. Benieuwd naar het hele verhaal van Pura Vida?

De armbandjes zijn in Nederland exclusief te koop bij De Sieradenfabriek.

 

Zomerse blosjes met de Chubby stick van Clinique

Lekker zomerse blosjes horen er bij! Of ze natuurlijk zijn of we de hulp van make-up gebruiken… Deze super handige Chubby stick van Clinque stop je gemakkelijk in je tas en kun je zowel op je wangen als op je lippen en ogen smeren. Handig! We raden je wel aan om er een dikke poederkwast bij te kopen om de balm wat mee uit te smeren. De Chubby stick koop je gewoon bij Bol.com.

Coffee To Go beker, flamingo style!

Drink je koffie in stijl in de trein of op kantoor in deze vrolijke Coffee To Go beker. Byeee ochtendhumeurtje! Dit leuke ding koop je bij Nicethingz.

Tropische oren: de palmboomoorbellen van Anna+Nina

De oorbellen van Anna+Nina zijn eigenlijk allemaal fantastisch, maar deze palmboomoorbellen zijn wel echt de ultieme musthave deze zomer! Anne+Nina hebben een aantal winkels in Amsterdam, maar gelukkig hebben ze ook een webshop waar je de palmboomoorbellen kunt shoppen, voor wie niet om de hoek woont.

 

Opblaasfood

Weetje wat ik wil.. een opblaas… Opblaas Flamingo’s zijn zo 2017! Dit jaar dobberen we lekker rond op ons favoriete eten. De ultieme summer musthave voor de foodies onder ons! Megagadgets.nl heeft een grote selectie opblaasfood dus er zit zeker wat lekkers voor je tussen 😉 Ga jij voor een donut, pizzapunt of ananas?

Welke summer essentials mogen niet in dit lijstje ontbreken?