String of boxer? Dit dragen wij het liefst op een eerste date

Het is eindelijk zomer! En ondanks dat we nog steeds op moeten passen, is het in deze periode wel extra leuk om op een eerste date te gaan! De hormonen vliegen door de lucht en de vlinders doen hun parendans. Lingeriemerk Hunkemöller sloeg de handen ineen met één van ‘s werelds bekendste datingapps happn, om samen te onderzoeken hoe single vrouwen zich na de verschillende lockdowns voorbereiden op hun eerste date. En belangrijker; wat voor rol lingerie speelt tijdens deze summer of love! String of boxer? Dit dragen wij het liefst op een eerste date.

String of boxer?

Uit het onderzoek van Hunkemöller en happn blijkt dat single vrouwen het vaakst kiezen voor een ‘cute girl next door’ look als het op lingerie voor een eerste date aankomt (38%). Toch zijn er ook dames die graag alles uit de kast halen om hun love interest te verleiden. De femme fatale look met sexy kant en kleine niemendalletjes worden hiervoor maar al te graag uit de kast gehaald. En dat doen wij ladies echt niet alleen maar om waardering te krijgen van onze date! Meer dan 43% van de ondervraagde single dames zegt dat mooie lingerie extra veel zelfvertrouwen geeft, zeker op een eerste date. En dat kunnen wij beamen!

String of boxer? Dit dragen wij het liefst op een eerste date
Hunkemöller Isabelle

String of boxer? Dit dragen wij het liefst op een eerste date.

Nog meer pikante details

  • 39% van de ondervraagde single ladies zegt dat ze tussen de 30 en 50 euro spendeert aan nieuwe lingerie om een date mee te verrassen;
  • Meer dan 31% geeft zelfs meer dan 50 euro uit aan lingerie voor een date!
  • 48% van de single vrouwen draagt zonder twijfel een sexy outfit op de eerste date;
  • In dit social media tijdperk geeft 17% van de ondervraagden aan dat zij haar crush uitdaagt door voor de date foto’s van haar sexy lingerie te sturen;
  • De meest gekozen lingeriestijl voor een eerste date is ‘cute girl next door’ (38%)
  • 25% van de vrouwen gaat direct all-in en kiest voor een ‘femme fatale look’!
String of boxer? Dit dragen wij het liefst op een eerste date
Hunkemöller Private collectie

Natuurlijk zijn wij ook benieuwd naar jouw lingeriekeuze voor een eerste date.. Ga jij voor sexy kant of romantische bloementjes?