Steve Madden x Duran Lantink de fashion show

Afgelopen week bezocht onze Zoë de AW’22 fashionshow van Steve Madden x Duran Lantink in Amsterdam. Een waar spektakel aan de Amsterdamse wallen! Tijdens een avond gecureerd door de Nederlands designer Duran Lantink presenteerde Steve Madden zijn collectie tijdens een mind blowing, interactieve performance in dé Moulen Rouge van Amsterdam. Van eenl lasershow door cult act Virgen Maria tot een dance act (in heels!) van Christian Yav en van een komische Tell Sell act tot een paaldans act. Zoë keek haar ogen uit.

Steve Madden x Duran Lantink
Steve Madden x Duran Lantink

Op het randje

Creatief, gewaagd, out of the box, inclusief en hier en daar zelfs een greintje provocerend. Dat was de fashion show van Duran Lantink in samenwerking met Steve Madden zeker. De designer die eerdere samenwerkte met grote namen zoals Billie Eilish en Janelle Monàe, deelt een soortgelijke visie als het merk; een uitgelezen kans om samen op zoek te gaan naar iets nieuws en onverwachts; iets dat mag schuren. En schuren deed het. De glamorous eye-catchers uit Steve Madden’s AW‘22 collectie pasten naadloos bij het door Lantink ontworpen decor en looks voor de show. De nieuwe collectie hint naar de toekomst, maar heeft tevens herkenbare retro invloeden zoals plateauzolen en lak. Of je nu voor een provocerende look wilt gaan of jouw outfit fashionable wilt omlijsten. Steve Madden heeft het allemaal.

Steve Madden x Duran Lantink

Opvallende collectie

Naast een opvallende show, een opvallende collectie schoenen waarin niet alleen de kleur roze een grote rol speelt, maar ook de plateauzool veelvuldig is terug te zien bij laarzen en pumps. Verder zien we de chunky sneaker veelvuldig terug in de wintercollectie, en ook de zolen van de tot de collectie behorende loafers en veterschoenen zijn met recht ‘vet’ te noemen. Benieuwd naar onze favorieten? Je vindt ze hieronder. Maak alvast wat ruimte vrij in je schoenenkast.

De hele collectie shop je op Stevemadden.com en check ook ons artikel over de schoenentrends van dit najaar en deze winter.