Spotify Playlist Mei: Fast Forward naar de zomer!

We know! Het is nog geen zomer, maar er naar verlangen doen we des te meer. Niet gek na die zomerse dagen in april. Benieuwd wat mei ons gaat brengen? Wij stemmen voor een ‘Fast Forward naar de zomer’! En deze Spotify playlists gaan ons daar bij helpen. Bekijk hier de leukste afspeellijsten voor de maand mei.

1. Today’s top hits

Op nummer 1 staat today’s top hits van Spotify. Een combi van de lekkerste nummers van april en de hoge verwachtingen van de maand mei! Heerlijk voor de afwisseling en een fast forward naar de zomer!

2. Dance Hits

Op nummer 2 staat Dance Hits, ook van Spotify. Dansend komen de dagen naar de zomer wel door! Tenslotte is het festival zo goed als begonnen en is het hoogtijd om onze dansmoves te oefenen.

3. Hit Rewind

Op 3 volgt Hit Rewind, OOK van Spotify (#geensponsoring). Samen met ‘Dance Hits’ vormen deze twee lijsten de perfecte voorbereiding voor jouw festivalseizoen: de beste hits van nu én the good old days.

4. Intense Studying

De voorbereidingen voor de zomer zijn in volle gang en wij weten er alles van: bikini body in de maak, tentamen- en examenstress, we zijn er nog niet. Om jou te helpen relaxen en je te laten ontspannen tijdens je studie, hier lijst 4: Intense Studying (jup, weer van Spotify)

5. Acoustic Sessions

Nummer 5: acoustic sessions van The Script (door Yi-Ting Chen), ter aanvulling op afspeellijst 4. In de chill-modus komen na een lange week? Met de zon en een lekker wijntje of biertje in de tuin? Dan hebben we naast The Script nog wat andere chille artiesten: Ozuna, Jess Glynne en J Balvin.

Wat is op dit moment jouw favoriete Spotify playlist?

spotify playlist mei