Spotify Playlist Juni: afspeellijsten voor de zomer

De zomervakantie gaat nu echt beginnen! Ben jij al aan het aftellen? Of je nu nog 2 weken of 2 maanden moet wachten tot jouw zomervakantie, de voorbereidingen kunnen niet vroeg genoeg beginnen. Om in de vakantiestemming te komen hebben wij de leukste zomerse afspeellijsten voor je uitgezocht. Van rustig opstarten met een kop koffie en relaxte Spaanse tunes voor je aan het werk gaat tot de laatste hand leggen aan jouw summerbody met dé latin work out hits. Voor elk moment een zomerse Spotify afspeellijst.

Crossover 2018

Mijn favoriete afspeellijst sinds een paar weken! Elke dag start ik mijn dag met deze afspeellijst. Met de zon op mijn gezicht en deze zomerse hits in mijn oren fiets ik elke dag vrolijk naar mijn werk.

https://open.spotify.com/user/sanik007/playlist/3LkUrQcbYOr7BdpHFVNxSv

Café con Leche

Start jij je dag liever wat rustiger? Met deze Spaanse tunes een een goede kop koffie wordt je gegarandeerd heerlijk wakker.

Summer Travel Vibes

Deze afspeellijst behoort vanaf nu tot jouw zomervakantie voorbereidingen!

Guilty Pleasures

Ga jij roadtrippen? Dan mag deze afspeellijst vol ‘guilty pleasures’ zeker niet ontbreken! Lekker meezingen met echte klassiekers die je, tot je eigen verbazing, nog steeds van begin tot eind kan meezingen.

Summerbody workout hits

Moet jij nog de laatste hand leggen aan jouw summerbody? Deze afspeellijst gaat je helpen!

Zomerkriebels

Ja, we weten het! Dit afspeellijstje hebben we al eerder genoemd, maar is ook deze maand een fijne toevoeging aan de zomerse playlists voor juni.

https://open.spotify.com/user/sonymusicnl/playlist/7L1BOp5gMbrvkI4hgVrAgP

Spotify Playlist Juni

Met deze afspeellijsten vliegt de tijd tot jouw vakantie! Geniet van deze zomerse tunes, de zon en de zomervakantie voorbereidingen. Nog een fijne toevoeging of suggestie voor de ‘Spotify Playlist Juli’? Let us know!