Spice up your sex life met Dare me

Seks, wij houden ervan! Geen wonder dat we weglopen bij series als Meisjes van Plezier en boeken als Fifty Shades of Grey. Niet alleen is het heerlijk om bij weg te zwijmelen (of glijden), maar ook doen we er de nodige inspiratie op. Soms kan je seksleven namelijk een beetje eentonig worden en kan jouw love life wel wat peper gebruiken. Al is het alleen maar om je meer verbonden met jouw partner te voelen en dus te werken aan jullie relatie. dare me heeft hier iets geweldigs op gevonden: een maandelijkse verrassing box vol met spannende en speelse avonturen. Spice up your sex life met dare me en geef jouw relatie een extra boost.

Spice up your sex life

Seks? Vrouwen trekken nog steeds aan het kortste eind, zelfs binnen een relatie en dat is natuurlijk zonde! Ons seksleven kan dan ook wat extra aandacht gebruiken. Een fijn en goed seksleven is namelijk belangrijk voor het doen slagen van jouw relatie. Van lekker masturberen tot samen de liefde bedrijven. Er valt nog veel te ontdekken. Zeker wanneer je al een tijd bij elkaar bent kan de seks een beetje eentonig worden. Je weet van elkaar wat je lekker vindt en wordt niet per se meer geprikkeld om iets nieuws te proberen. Hoe leuk is het dan om eens voor opschudding te zorgen en uit jullie comfortzone te stappen? Daag elkaar weer eens uit, probeer iets nieuws en praat er met elkaar over. Seksuele voorkeuren zijn aan verandering onderhevig, het is dan ook leuk om samen op onderzoek uit te gaan en op die manier jullie relatie te verdiepen.

Dare me

Truth or dare?

Truth or dare, we kennen het uitdagende spelletje allemaal wel en hebben het zeker meer dan eens gespeeld. De maandelijkse sexy box van dare me geeft jouw seksleven én relatie een extra boost. Iedere maand in een ander thema en met andere inhoud. Variërend van spelletjes tot speeltjes. Dat belooft een spannend 2022 te worden! En nee, het eens per maand tijd maken voor een uitgebreid romantisch en seksueel avontuur is niet genoeg. Gedurende de maand worden jullie uitgedaagd en geprikkeld met mailtjes en sms’jes met daarin geheime opdrachten en verborgen tips. Spice up your sex life met dare me en geef jouw relatie een goede boost. Je voelt je immers meer met elkaar verbonden wanneer je samen blijft ontdekken.

Verrassing box

Wat je precies kunt verwachten van de dare me boxen, dat kunnen we je natuurlijk niet prijsgeven. Het zijn immers verrassing boxen. Maar reken er maar op dat jij en jouw (bed)partner heel wat nieuwe werelden gaan ontdekken! Elke maand opnieuw (minimaal 3 maanden lang) gaat de reis verder naar een spannend avontuur dat niet alleen voor meer pit in de slaapkamer zal zorgen, maar ook de communicatie en andere bouwstenen van jullie relatie zal verbeteren. dare me is gemaakt om te ontdekken en jullie nieuwsgierigheid te prikkelen. Van de ‘Rocky Mountains’ naar ‘The Hidden Island’. Get your inner goddess out! Wij zijn fan.