Søstrene Grene heeft een nieuwe winkel in Den Bosch!

Sinds eind deze maand heeft de Deense keten Søstrene Grene (Deens voor Zusters Grene), een nieuw filiaal geopend in de mooie binnenstad van Den Bosch.

Søstrene Grene

Søstrene Grene ontwerpt en verkoopt sinds 1973 artikelen onder meer in de categorieën interieur, keukenbenodigdheden en hobbyartikelen. De prijzen van de producten zijn erg vriendelijk en daardoor voor vrijwel iedereen toegangelijk. Elke week ontvangt de winkel een groot assortiment aan nieuwe artikelen, waarvan er veel slechts gedurende een korte periode worden verkocht. Hoewel er ook enkele producten tot het vaste assortiment behoren. Sinds 2012 zijn er winkels geopend in onder meer Groningen, Zwolle, Den Haag en Amsterdam. En sinds deze maand dus in mijn eigen hometown! Reden genoeg om er een kijkje te gaan nemen want ik was met deze keten nog niet bekend.

De winkel in Den Bosch

Søstrene Grene is gevestigd aan de Orthenstraat in Den Bosch (lekker dichtbij het station). In het prachtige oude van Lanschot gebouw vind je sinds kort deze winkel. Uiteraard moesten wij daar ook een kijkje gaan nemen!
De winkel is heel ruim en de prijzen vallen 100% mee. Er zijn veel DIY spullen, denk aan kralen, breigerei etc. Stationery producten en uiteraard producten voor je interieur! Van kussens, manden voor je planten, potten tot kaarshouders… je vindt het bij Søstrene Grene.
Het concept doet me denken aan Flying Tiger, een wisselend assortiment en lage prijzen. Ook voor kinderen zijn er knuffels, potloden en puzzels! De winkel heeft ook een assortiment aan verse thee en kruiden. Ga er dus snel heen om jouw favoriete item te kopen of om inspiratie op te doen!