Sophisticated sieraden van My Life Box Jewelry

Dinsdag kon je lezen dat we onlangs aanwezig waren bij de lancering van de nieuwe lijn elastiekjes van Invissibobble. Een mooi evenement waar we kennis maakten met lieve andere blogsters. Zo ook met de mooie Belgische make up artist & hair stylist Nanja Massy. Neem zeker eens een kijkje op haar social media kanalen voor inspiratie. Leuk! Vanaf het moment dat ze binnen kwam, was ik onder de indruk van haar ketting! En niet veel later zat ik met grote ogen en behoorlijk hebberig op de site van Anna Rosa’s: My life box Jewelry.

Handcraft

De half Grieks, half Nederlandse Architectuur afgestuurde Anna had al op jonge leeftijd een passie voor handgemaakte spulletjes en tijdens haar studie begon ze met het maken van sieraden. Daar kwam steeds meer vraag naar en niet veel later besloot ze om haar eerste ontwerpen via de super toffe site Etsy te verkopen en toen dit goed liep, besloot ze haar eigen bedrijf op te zetten. En met succes.

Cause you need no diamonds to shine!

Met de slogan ‘Cause you need no diamonds to shine!’ maakt ze prachtige stoere eigentijdse sieraden. Mooie oorbellen, stoere armbanden en eigenwijze kettingen. Allemaal gemaakt van de mooiste wol soorten, touw en koper elementen. De kleurmixen zijn tijdloos en passen bij elke outfit. Vooral van de combi grijs en koper zijn wij fan!

Op maat gemaakt

Check snel haar creaties op de site. En mocht je daar nou niet kunnen kiezen (geloof ons…..wij kunnen het ook niet!) mail haar dan voor een op-maat-gemaakt item. Wel zo leuk en uniek! De prijzen zijn ook nog prima te doen en daar houden wij van. Je hebt al een stoere armband vanaf 22 Euro en oorbellen of een ketting al vanaf 25 Euro.

Succes met kiezen lieve ladies!!