Soms is online shoppen tóch niet zo’n goed idee!

We bestellen tegenwoordig alles online. Schoenen, wasmachines, tassen, boeken, kleding….zelfs onze dagelijkse boodschappen. Online shoppen is hip! In 9 van de 10 gevallen gaat dit perfect. Vanuit je luie stoel mooie items scoren die ze soms niet in de winkel hebben. We like! Zo heb je vaak mooie koopjes waar niet gelijk de hele vriendengroep mee loopt, al een dag later in huis.

It’s all about the money

Vooral vanuit financieel oogpunt worden veel dingen online besteld. Het is er gewoon vaak, na goed zoeken, veel goedkoper dan in de winkel. Je hebt het gemak van thuis passen in plaats van in een veel te klein pashokje. En als het niet goed is, dan kan het vaak gemakkelijk weer retour.

Mooie designer jurken

China is ongetwijfeld het land waar we wereldwijd het meest geld uitgeven aan internetaankopen. China is booming en daar wordt gewoon álles nagemaakt. Zo ook dure en onwijs mooie designer jurken. Dat die alleen niet altijd voldoen aan het plaatje wat geschetst wordt, wordt op onderstaande foto’s hilarisch duidelijk 🙂 Dat deze meiden een volgende keer misschien toch iets meer geld uit gaan geven en tóch naar de plaatselijke Bijenkorf gaan, moge duidelijk zijn….hahaha

 

Fotocredits: Bored Panda & Flare.com