Soft winter skin by Etos

In de winter kan je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Met de nieuwe hand & body lijn van Etos wordt je droge winterhuid binnen no time weer soepel en zacht. De nieuwe lijn bestaat uit vijf verschillende handcrémes en 14 verzorgende producten voor je lichaam. Pure verwennerij!

Soft winter skin by Etos

Speciaal voor Ladify hebben wij de volgende producten getest:

Bodyspray seconde 200 ml €3.69
Body Butter to Oil 150 ml €4.99
Handcream intensive care 75 ml €1.99
Overnight handserum 30 ml € 2.99

Ik heb in de winter altijd een erg droge huid en mijn handen tonen ook de nodige schade in de winter dus ik was erg blij om dit te gaan testen!

Review

Om te beginnen is de bodyspray seconde ideaal voor mij! Iedere ochtend vroeg vertrek ik naar mijn werk en heb dan weinig tijd om me goed in te smeren. De bodyspray seconde is de uitvinding hiervoor! Binnen no-time ben je ingesmeerd en de bodyspray trekt heel snel in je huid en hydrateert intensief. De spray plakt niet en is verrijkt met vitamine E. Perfect dus voor een snelle verzorging van je huid.

De body butter to oil is geheel nieuw op de Nederlandse markt. De luxe butter-textuur verandert door de warmte van je huid tijdens het aanbrengen en inmasseren in een rijke olie. De rijke combinatie van shea butter, cocoa butter, babassu oil, macadamia oil én vitamine E maakt je huid zacht en soepel, hydrateert intensief en laat je doffe huid weer stralen.

Droge handen

Mijn handen voelen (vooral tijdens een vorstperiode) zeer ruw aan, beetje vervelend en heel de dag smeren is ook niet handig. Etos heeft een handcreme speciaal ontwikkeld voor extra droge handen! Het bevat Vasaline voor intensieve bescherming en hydratatie om je droge handen direct glad en zacht te maken. Zeker in combinatie met het overnight handserum is dit perfect voor mijn droge handen. Het overnight handserum smeer je op je handen voordat je gaat slapen. Tijdens je nachtrust verbetert het serum de conditie van je handen. Het is verrijkt met verzachtend allantoïne, intens voedende argan-olie en vitamine E die de huid tevens helpt te beschermen. In het begin was ik nogal huiver voor dit serum omdat ik bang was dat ik met glimmende handen in bed zou liggen en dit vlekken zou afgeven maar dit is absoluut niet het geval! De morning after voelden mijn handen aan als een zacht babyhuidje!

Kortom, heb je ook last van een droge huid in deze periode? Ga dan eens naar een van de filialen van Etos en probeer de producten uit de nieuwe hand & body lijn van Etos.