Snoopy is hot! Populair popicoon bij modemerken

Snoopy, wie kent hem niet? Vanaf 1950 vrolijkt dikt schattige popicoon ons al op met zijn lieve uitstraling en grappige quotes. Al generaties lang hebben de personages uit de cartoon Snoopy – een product van tekenaar Charles M. Schulz – de aandacht getrokken van niet alleen het publiek, maar ook verschillende modehuizen. Van Marc Jacobs tot Essentiel Antwerp en nu dus ook Lacoste. In de herfst- en wintercollectie van dit jaar decoreert het vrolijke hondje truien, t-shirts en broeken. Snoopy is hot, wat een snoepje!

Trouwe viervoeter wordt modestatement

Van de zachtaardige Charlie Brown tot aan zโ€™n geliefde trouwe viervoeter Snoopy, van het knalgele vogeltje Woodstock tot aan de bazige kleine Lucy, we zien de populaire personages tijdens een potje tennis of een goed gesprek in de nieuwe Lacoste-collectie. De collectie benadrukt spontaniteit, humor, creativiteit en passie; waarden die we terugvinden bij zowel Snoopy als het merk met het beroemde logo van de krokodil. De speciale collectie van Lacoste is vanaf 27 oktober verkrijgbaar in de winkel en online.

Snoopy is hot!

Snoepig hondje

Snoopy is hot! Meer merken gingen Lacoste voor en gebruikten het snoepige hondje in hun collecties. De figuren vinden hun weg op t-shirts, tassen, riemen, truien, broeken en ga zo maar door. Vaak in combinatie met felle kleuren die het ‘pop’ stijltje extra goed benadrukken. Hieronder een kleine selectie van merken die Lacoste voorgingen.

ESSENTIEL ANTWERP

LEVI’S

MARC JACOBS

CASTELBAJAC

CHARLES DE CASTELBAJAC | Stephane Cardinale – Corbis // Getty Images