Smerige gewoontes van vrijwel alle vrouwen

Hoe fijn was het als je de ochtend van het tentamen van anderen hoorde ‘ik heb ook niet geleerd’. Buiten het feit dat veel smiechten hierover logen en toch een acht in de wacht sleepten, is het fijn om te weten dat je niet alleen bent. Het is altijd fijn om niet de enige te zijn. Zeker als het aan komt op guilty pleasures of rare gewoontes waar je niet heel trots op bent. Er zijn een paar smerige dingen waar vrijwel alle vrouwen zich schuldig aan maken. You are not alone.

Lekker kroelen met de kruimels in je bed

Weet je, het is ook een pain in the ass om je elke week te moeten scrubben. Dus dan maar gewoon tijdens het slapen in je bed vol kruimels. Ligt heerlijk vervelend en scheelt weer lakens verwisselen, want ja…

Lakens verwisselen?

Ja, dat doet eigenlijk niemand op tijd. Mits je per ongeluk een onverwachtse rode verassing hebt gehad, wacht je nog wel even. En nog even. Deze week ook geen seks? Laat nog maar even liggen.

De stoel van de smerige gewoontes

Weet je, het is ook helemaal niet zo goed voor je kleren om ze te vaak te wassen. De stof gaat eraan… en het kost zoveel tijd. Maar weet je wel hoe slecht het voor het milieu is om zó veel wasjes te draaien? Nee, dat weet je helemaal niet. Je gooit gewoon alles lekker op de stoel. We weten allemaal welke stoel.

En als je dan een keer de was hebt gedaan…

Wat heeft het voor zin om je kleren op te vouwen als ze tijdens de volgende kledingcrisis toch allemaal weer op de stoel belanden? De volgende kledingcrisis, oftewel: morgenochtend. Het is bijna even nutteloos als je bed opmaken.

Smerige gewoontes bij het bestellen

Weet je, misschien ga je die laarzen toch nog wel terugsturen. Leg de doos maar bij de rest van de ‘retour-dozen’ in de hoek van de keuken. Binnenkort kun je er een fort mee bouwen en daar lekker in gaan zitten en smerig wezen.

Make-up tasjes vol met make-up

Natuurlijk zit er make-up in je make-up tasje, duh? Lekker gesmeerd over je borsteltjes en poederdoosjes. Die ene gebroken oogschaduw of open lippenstift heeft de boel weer goed vies gemaakt. Elk product zorgvuldig gaan wassen en terugleggen? Sorry, maar ik heb een baan en een serie die ik moet afkijken op Netflix.

Lekker je make-up laten zitten

En heb je dan je gezicht weer vol geplamuurd met je vieze make-upjes voor dat avondje uit… Dan laat je dat gewoon lekker zitten. Who cares dat je morgen een super slechte huid hebt en je kussen oranje en glitterig is. Zo lang je maar je beha uit doet, kun je heerlijk slapen.

Van je smerige gewoontes lig je nu ook niet meer wakker.

Bron: Cosmopolitan