Slipper fashion: de do’s & dont’s

Slippers, we zijn er dól op! Zeker in de zomer zien we veel mannen en vrouwen rondsloffen op flipflops. En niet alleen op het strand! Maar hoe kun je die slippers een beetje leuk stylen, ook op een outfit die niet voor het strand bedoeld is? Dress up! Slipper fashion: de do’s & dont’s.

1. Kies de juiste slipper

Slippers zijn er in vele soorten en maten. De klassieke ‘flipflop’ is bijzonder populair, maar roept ook direct een lazy vakantiegevoel op. Wil je iets gekleder gaan? Zorg dan voor een slipper dit dit uitdraagt. Zo zijn er flipflops met strasssteentjes, bandjes om de enkel of zelfs een klein hakje. Ook deze versie van Ipanema zorgt voor een mooie geklede look, zeker in combinatie met een mooie zomerjurk. Zo swap je zo van je beach look naar het outfitje voor een avondje uiteten.

Who What Wear UK

2. Pick your combi carefully

Slipper fashion: op vakantie heb je het vast wel eens meegemaakt. Met name heren worden nog wel eens geweigerd in restaurants of clubs vanwege het dragen van een korte broek en slippers. Nu kunnen vrouwen wel meer hebben dan mannen, maar toch is het oppassen met combinaties van slippers en een casual korte broek. Tip: kies voor een combi pak van een korte broek en jasje. Dit geeft je look net wat extra swung en leuke slippers geven de outfit juíst die edgy look.

Who What Wear UK

3. Voorkom een slippertje

In veel slippers ga je automatisch sloffen. Dit ziet er natuurlijk niet heel charmant uit… Zorg dat de slipper goed aansluit op je wreef en dat je hiel aan de achterkant niet buiten het schoenvlak komt. Ook handig: een slipper met een extra band om je enkels. Zo is de kans op verliezen kleiner. But be carefull: rennen en fietsen op slippers blijft at own risk! 😉

Hoe draag jij jouw slippers? Laat het ons weten via @Ladifynl

Who What Wear UK