Ski fashion: Stylish op de piste met deze trends

De afgelopen dagen verschenen er berichten in de media dat Nederlanders echte beesten zijn op de piste. Veel schnapps, foute dansmoves, skinnydipping in de sneeuw.. Aan ons vrouwen de taak om de eer hoog te houden en wel stylish op de piste te verschijnen! En niet te vergeten de après-ski die misschien nog wel belangrijker is…

Wij zetten de top 5 gespotte trends op de piste voor 2018 op een rijtje:

Black & white

Met de zwart-wit combi kun je nooit fout gaan. We zien de grote merken zoals Bogner & Spyder teruggrijpen naar deze ultieme klassieker. Je koopt nou eenmaal niet elk jaar een volledig nieuwe ski-outfit, als zou je dat wel graag willen. Met deze stijl zit je voor jaren goed!

Printjes

Van camouflage- tot bloemen- en tot zelfs mondriaan-achtige prints kom je dit jaar tegen op de piste. Je kunt het zo gek niet bedenken of je hebt er een ski jack van – oké, dat is misschien overdreven maar je kan echt véél kanten op. Ga voor matching prints op jouw outfit en ski’s en je bent helemaal on fleek!

“Vandaag is Rood..”

De kleur van jouw ski jas. Het blijft een echte klassieker, die ook dit jaar weer veel op de piste voorbij komt. Match jouw rode ski jas met een witte broek en je hebt echt een chique, maar zeker ook klassieke, outfit te pakken. Met deze outfit speel je safe, maar dat is zeker niet verkeerd.

Faux Fur

Om je outfit warm, sexy én apres-ski proof te maken is een faux bontje essentieel. Van faux fur op je capuchon, een haarband of muts tot een volledige jack in faux fur. Niets is te gek dit jaar! Bij het merk Barts kom je zeker aan je trekken.
Mocht je in het faux-dierenrijk willen blijven en ben je een durfal? Ga dan voor een leopard skijas of broek. Roar!

Skinny

Aangezien de skinny jeans al jaren trending is, mag een skinny ook niet ontbreken in de ski fashion. Zo ’tight’ mogelijk is de boodschap of je nu snowboard of skiet.
Hier nog een Pinterest bord vol inspiratie voor jouw ski outfit!