Sissy-Boy x De Huismuts lanceren capsulecollectie

Heb jij deze toffe samenwerking al gespot? Sissy-Boy en De Huismuts lanceren samen een capsulecollectie die nu verkrijgbaar is in geselecteerde winkels en online en wij zijn fan! Panterprintjes, warme tinten en fijne stofjes.. En voor degene met een ‘mini-me’ kan vanaf nu ook matchend door het leven gaan!

Sissy-Boy x De Huismuts     

Met haar bijzondere kijk op het leven, inspirerende looks en twee prachtige dochters is Rachel van Sas een graag gevolgde influencer op Instagram. Het is daar waar zij haar volgers een kijkje in haar – voor velen – inspirerende leven geeft en hen onder andere voorziet van tips met betrekking tot interieur. De samenwerking met Sissy-Boy is voor Rachel dan ook een droom die werkelijkheid wordt. Zo post ze eerder dit jaar op haar account: “Het ligt al sinds september 2020 op het puntje van m’n tong en nu kan ik het eindelijk van de daken schreeuwen: ik heb een HOME collectie ontwikkeld samen met mijn all-time favorite @sissyboy1982! Pinch me!”. Ook Kathelijne Osterloh, hoofd van het designteam bij Sissy-Boy is blij met de samenwerking: “Dit is de eerste samenwerking voor Sissy-Boy en we zijn ontzettend trots op het resultaat waarbij we samen zo goed de authenticiteit van Rachel hebben kunnen vangen en het de perfecte match is met Sissy-Boy. We zaten qua smaak helemaal op 1 lijn.”

Sissy-Boy x De Huismuts
Samenwerking: Sissy-Boy x De Huismuts

De collectie: een echte treasure hunt    

In de collectie, die Rachel samen met de ervaren designers van Sissy-Boy ontwikkelde, reizen we met Rachel terug naar haar Indonesische roots. Uit deze reis is een prachtige – op batik geïnspireerde – print ontstaan die terug te vinden is in zowel de woonaccessoires als de kleding. De kers op de taart van deze capsulecollectie is de kleine mini-me fashioncollectie. Van een zwierige maxi jurk met een hand geïllustreerd batik dessin, velvet kussens en en poef in animal print, tot een door Rachel ontwikkelde geurkaars. De collectie is een perfecte weerspiegeling van wie Rachel is, met de vertrouwde kwaliteit van Sissy-Boy. Rachel: ‘Het gevoel dat ik hoop dat mensen bij mijn collectie zullen krijgen is dat ze op treasure hunt zijn geweest en een item te pakken hebben dat heel bijzonder is en ook niet iedereen heeft. Dat straalt deze collectie ook echt uit!’.