Sieraden met een verhaal

We kennen allemaal die persoon die nooit genoeg kan krijgen van sieraden. Als eksters vliegen zij op de vitrines van de winkels af, en trek je een la van hun kledingkast open dan lonkt het goud en glimmen de parels je tegemoet. Of je het nu zelf bent, het je moeder is of vriendin; deze drie sieradenmerken zijn voor de liefhebbers echt de moeite waard om in de gaten te houden! Van kettingen en bedels met een verhaal tot opvallende statement oorbellen. Dit zijn sieraden – en ontwerpers – met een verhaal.

Studio Sassery

Zilversmid Sascha is geboren en getogen in Amsterdam en een echte creatieve duizendpoot. Naast zilversmid is ze tevens binnenhuisarchitect, DJ en kunstenaar. Met de drang om nieuwe dingen te creëren en uit te proberen, richtte zij haar Studio Sassery op. Lichtgewicht statement oorbellen die passen bij elke outfit. Sascha was altijd op zoek naar sieraden waarmee zij zichzelf kon uitdrukken; oorbellen die haar creatieve persoonlijkheid weergeven. Toen zij telkens niet precies vond wat zij zocht, startte ze haar eigen merk – Studio Sassery. De lichtgewicht oorbellen shop je in allerlei kleuren en vormen. Een perfect statement om jouw outfit mee te complementeren! Shop het merk hier.

Studio Sassery - Sieraden met een verhaal
Sascha

MVDT Collection – sieraden met een verhaal

Het sieradenmerk MVDT Collection is het kindje van Marlous van der Toorn. In 2014 begon Marlous – na 7 jaar werken in de modebranche – haar creatieve reis. Dit resulteerde in een avontuur van 6 maanden op Bali, Indonesië. Hier leerde Marlous van lokale ambachtslieden de kunst en ambacht van het maken van sieraden. Met deze kennis maakte zij een prachtige lijn van exclusieve sieraden. Van oorbellen, ear cuffs tot kettingen. Je shopt het merk in verschillende winkeltjes in Amsterdam én online.

MVDT - sieraden met een verhaal
Marlous

Miphologia Jewelry

Miphologia is een inspirerend juwelenmerk met iconische stukken, opgericht door de Russische Anastasia. Na veel gereisd te hebben en in diverse landen te hebben gewoond, streek zij uiteindelijk neer nabij het strand in Spanje en besloot haar dromen na te jagen; een eigen sieradencollectie. De collecties zijn geïnspireerd op verhalen uit de geschiedenis en de mythologie. Van slangen en medaillons tot parels en bedels, ieder stuk met een eigen verhaal. Het merk biedt een mix & match concept, zodat eindeloos combineren om een nieuwe look te creëren mogelijk wordt gemaakt. Sieraden met een verhaal, wij zijn fan! Shop jouw look hier.

Sieraden met een verhaal

Meer mode tips? Lees hier verder!

Foto header: Miphologia Jewerly