Webshop tip: Van Pauline

Tijdens mijn laatste online shop sessie, stuitte ik op de webshop Van Pauline. Deze webshop verkoopt hippe babykleding voor stoere baby´s! Vooral de nameshirts vind ik erg leuk.

Originele babykleding!

In de webshop vind je vooral originele babykleding. Geen standaard opdrukken of kinderachtige prints, nee gewoon stoere shirts die je niet overal ziet!

Neem het 1st Bday Shirt! Een leuk shirt met de opdruk Hip Hip Hooray, een slinger eronder en op de achterkant de opdruk van een grote 1 en de naam van je kindje (of nichtje, neefje etc). Super leuk om te geven en te krijgen! Shirts met andere leeftijden zijn ook mogelijk en de naam van het kindje geef je in via het opmerkingen veld. Een fijne en gemakkelijke manier om te bestellen!

Hello! I´m nameshirts

Zoals ik eerder al vertelde ben ik fan van de nameshirts. Ik vind ze zo stoer! Van Pauline verkoopt de originele Hello! I´m nameshirts. Je kunt de kleur van het shirt en opdruk bepalen en voert de naam van het kindje in via het opmerkingenveld. Het shirtje is er met lange of korte mouwen. Een leuk cadeautje om te geven aan bijvoorbeeld je beste vriendin die net is bevallen.

van pauline

Meer shirts!

Pauline verkoopt nog meer shirts die ik eigenlijk allemaal heel leuk vind om aan mijn kleine vriendjes en vriendinnetjes te geven :)! Hieronder zie je een selectie van de leuke shirtjes die ik tegen kwam. Ook vind je in de webshop leuke broekjes en andere items. Voor meer info ga je naar de website van Pauline en voor schattige foto´s ga je naar haar Instagramaccount.

Wat vind jij van deze babykleding?