Shop tip: Cherry and Cake!

Conceptstores. Zowel online als gewoon lekker offline in je favoriete winkelstraat. Ze schieten als paddenstoelen uit de grond! En daar worden wij allemaal héél blij van. Het zijn echt mijn favoriete winkeltjes tijdens een dagje cityhoppen. Simpelweg vanwege het feit dat ze er juist zo’n grote verscheidenheid hebben aan leuke dingen.

Maastricht

Zo stuitte ik van de week op een voor mij nog nieuwe die ik graag met jullie deel. Cherry & Cake! Met een winkeltje om de hoek van het Vrijthof in mooi en gezellig Maastricht zéker een om eens te bezoeken. Maar ook online kun je heerlijk struinen door hun geweldig leuke collectie.

Interior, Lifestyle & Stationary

Van mooie plaids en lampjes in de afdeling Interior tot gave armbanden en gave katoenen tasjes bij Lifestyle. Maar vooral de afdeling Stationary is ontzettend uitgebreid en zit vol leuke spulletjes waar het haast onmogelijk lijkt om iets te kiezen. Hieronder onze favorieten op een rijtje.

Pop-up Store

Bezoek zeker eens hun pop-up store aan het Keizer Karelplein 26 in Maastricht. Die laatste is natuurlijk sowieso geen straf om een dagje in rond te struinen. Ze zitten om de hoek van het bekende Vrijthof. Kom je nou binnenkort niet in het Zuiden, ga dan zeker naar de website. Zeker weten dat je winkelmandje zó gevuld is!