Sexy lingerie om jouw Valentijn mee te verrassen

Het is alweer bijna zover. Valentijnsdag 2022 staat voor de deur en de voorbereidingen kunnen niet snel genoeg beginnen! Zeker na een lang tijd zonder uitgebreide dinertjes en borrels in restaurant en bars, is het dit jaar tijd om uit te pakken. Neem je jouw liefje mee naar de film of het restaurant? Gaan jullie romantisch wandelen over het strand? Eén ding is zeker, Valentijnsdag is niet compleet zonder sexy lingerie. En omdat wij dol zijn op lingerie zetten wij de leukste setjes voor je op een rij. Sexy lingerie om jouw Valentijn mee te verrassen!

Sexy spider beha van Marlies Dekker

Dit is pas sexy lingerie om jouw Valentijn mee te verrassen! De Spider bra van Marlies Dekker is een echte eyecatcher.

Een illusie

Ook een toppertje van Marlies Dekkers: de Illusionist set waarin er een nude cup is verborgen onder een verfijnd stofje dat de illusie van een diep decolleté geeft.

Love your boobs!

Deze bralette van Hunkemöller is voor de ladies die écht van Valentijn houden. Verras jij jouw lover met dit spannende Jadore setje?

Love your body

Met deze kanten body van Nakd steel jij op 14 februari de show! En net als het model kun jij al een tipje van de sluier geven door de body te dragen als top onder een broek mooie blazer.

Romantische bloemen

Nog zo’n geweldige Valentijnsoutfit voor ónder jouw kleding. Deze body van Lounge wear is sexy en romantisch tegelijk.

Kunstwerkje

Deze beha van Marie Jo is een waar kunstwerkje! De schilderachtige bloemen en randjes met subtiele pailletjes wil je echt niet gelijk uittrekken!

Op en top Valentijn

In dit lingerie setje van Agent Provocateur ben je op en top in de Valentijnstemming!

En kijk jij al uit naar Valentijn? Deze romantische insta’s wil je sowieso alvast volgen.