Seks? Vrouwen trekken nog steeds aan het kortste eind

Het is een feit ladies, we trekken anno 2021 nog vaak aan het kortste eind als het gaat om het bereiken van een zalig hoogtepunt in bed! Tijd voor verandering, vind je ook niet? Wij supporten bewegingen die staan voor body positivity, women empowerment en sexual empowerment voor vrouwen met de volle 100%. Seks is voor iedereen, of je nu man, vrouw, hetero, bi-seksueel of wat dan ook bent. Het is mooi, leuk, romantisch, sexy, geil en hartstikke normaal. En onthoud: een orgasme zou je nooit moeten hoeven faken!

Hunkemöller Private Collectie

Van dieptepunt naar hoogtepunt

Wist je dat zo’n 95% van de mannen ALTIJD klaar komt tijdens een vrijpartij? Dat is nog eens iets anders dan de magere 35 (! ja je leest het goed) procent vrouwen die zich naar een climax weet te werken tijdens de seks. Die orgasmekloof moet gedicht worden, dat vinden ook de dames van Pik Business (even tussendoor, wat een briljante naam). Tijdens hun podcast KUT café luister je mee met hun vriendinnenavondjes waar seks, orgasmes en self love uitgebreid besproken worden.

Seks? Vrouwen trekken nog steeds aan het kortste eind

Ook het nieuwe platform Cycle care probeert vrouwelijke seksualiteit voor alle vrouwen te normaliseren. “Vergeet Google als het om je vagina gaat” is dan ook de reactie van &C op de lancering van het platform. Je cyclus, lijf, seksualiteit en hormonen… ze worden allemaal openlijk besproken, zonder enig taboe. Onlangs lanceerde Cycle care een manifest voor sexual empowerment van vrouwen. In een geweldige video komen vrouwen aan het woord en laten zich op camera compleet gaan. Ook de fotoserie die ervan gemaakt is, is beeldschoon om naar te kijken.

Weet wat je wil

Seks? Vrouwen trekken nog steeds aan het kortste eind. Om optimaal van seks met een partner te kunnen genieten, is het natuurlijk een must om te weten wat jij fijn vindt. Voor iedereen ligt dit anders, dus volg hierin altijd jouw eigen gevoel. Ga op ontdekkingstocht; organiseer een ‘seksspeeltjes tupperware party’, koop eens wat kinky lingerie uit bijvoorbeeld de Private Collectie van Hunkemöller en wees niet bang om zelf thuis op ontdekkingstocht te gaan, in je ééntje. Échte liefde en fijne seks begint bij jezelf. En onthoud: jij bent de baas en niemand anders!

Seks? Vrouwen trekken nog steeds aan het kortste eind. Dat kan anno 2021 toch niet meer! Sexual empowerment, body positivity.. Let’s sex! Deel de campagne en zorg voor verandering. Sex needs to be fun!