Scoor jouw paar Sperry’s!

Heb jij het ook wel gezien met de slip-on sneakers die in alle schoenenwinkels staan en die daarnaast bij veel vrouwen ook al in de kast te vinden zijn?

Sperry’s

Ik was dat wel, ging op zoek naar iets unieks en vond mijn Sperry’s. Bij het zien van het model denk je in eerste instantie misschien aan de wat oudere generatie onder ons, die in de zomer de fijne leren bootschoentjes van jaren geleden weer eens van zolder halen. Maar de collecties van Sperry top-sider van nu zijn daar niet mee te vergelijken. Ze blijven bij het oude vertrouwde model van de ‘boat shoe’, want waarom zou je dit veranderen? Het model is nou eenmaal tijdloos en daar mogen ze trots op zijn!

Met de kleuren, prints en combinaties hiervan laat Sperry zien dat ze nog steeds super trendy zijn! In de collecties: ‘Authentic Originals’ en ‘Bahamas’, zijn de leukste bootschoentjes te vinden.

Mijn keuze

Ik ging zelf voor een casual licht grijze canvas schoen. Maar een opvallende schoen met tijgerprint, streepjes of hippe kleurencombinatie staat ook zeker op mijn verlanglijstje, want ze lopen heerlijk!

DCIM101GOPRO

Dus ik zou zeggen scoor jouw unieke Sperry’s snel en ik weet zeker dat je nu nog even één van de weinigen bent. Maar het straatbeeld gaat snel veranderen! De echte Sperry’s zijn al in een aantal winkels te krijgen, waaronder Invito. Op het internet is de hele collectie makkelijk te bestellen.