Say yes to this dress! Inspiratie voor de mooiste jurk van je leven!

Een van de meiden van de redactie is momenteel heel druk met een huwelijk plannen. Niet voor zichzelf, maar voor een goede vriendin van haar. Ze is namelijk gevraagd om ceremoniemeester te zijn, een mega eer natuurlijk! Maar jeetje, wat zit er ook een werk in zo’n grote dag. Je wilt natuurlijk dat alles speciaal, perfect en bijzonder is, precies zoals het bruidspaar het wilt, maar daar komt nog heel wat bij kijken. De uren die je op Pinterest spendeert voor je interieur zijn er niets bij, geloof ons.

Wat een geld…

En men, wat een geld gaat er ook uit naar zo’n bruiloft, maar waarom eigenlijk? I mean, alleen de jurk is meestal al een gigantische uitgave… Hoe dan?! Why?!
Een van de redenen is natuurlijk de gigantische arbeidsuren die in een bruidsjurk zitten. Denk even aan al die borduursels, de steentjes, kraaltjes en details. En dan heb je ook nog vaak de vermaakkosten, een jurk zit namelijk niet zomaar perfect om jouw lichaam, maar daar moet soms best wat werk aan te pas komen. Dan heb je wel wat natuurlijk.

Met al die uren pinterest aan mooie jurken en decoratie, leek het ons leuk de mooiste jurken – althans volgens ons dan – met je te delen. Let’s go!

Say yes to the dress

https://www.instagram.com/p/Bvbs4ALjwcd/

https://www.instagram.com/p/BvBEBudleG-/

Toch helemaal in de mood gekomen? En kan je niet wachten om stiekem al wat rond te snuffelen en opzoek te gaan naar die ene jurk voor jou? Bij bijvoorbeeld Honeymoon shop hebben ze er heeeeeeel wat voor je op de website staan!

Photocredits: Instagram.