Samsung Galaxy S23 gelanceerd in Augmented Reality

Een ‘YES!’ voor alle Samsung gebruikers, want het Zuid-Koreaanse bedrijf lanceerde deze week de nieuwe Samsung Galaxy S23 in Augmented Reality op de Nederlandse markt. De telefoon is de opvolger van de S22 en biedt – naast the obvious bel en app-mogelijkheden – heel wat verrassende virtuele functies. Benieuwd wat de nieuwste telefoon allemaal te bieden heeft? In een verrassende AR-omgeving worden de nieuwste features aan je gepresenteerd. En daar is niet eens een app voor nodig!

Samsung x T-Mobile

Augmented Reality wordt steeds meer omarmd en de ervaringen worden beter en beter. Samsung en T-Mobile hebben deze ontwikkelingen aangegrepen als een mooie kans. Het nieuwe Galaxy toestel in de reeks heeft namelijk een speciaal ingerichte AR-zone voor een web-based beleving die je overal, zonder een app te hoeven downloaden, kan ervaren. Deze ervaring geeft op innovatieve en betrokken wijze inzicht in allerlei USP’s die de Galaxy S23-serie te bieden heeft. In de virtuele wereld beland je in een idyllische omgeving waar moderne invloeden en de natuur moeiteloos samengaan. Het is een botanisch ontsnappingsoord (over ontsnappingsoorden gesproken, lees onze artikelen over de Filipijnen), waar de ontwikkelaar van deze AR-wereld zag dat er in alles om hem heen schoonheid te ontdekken is. De boodschap: met het toestel dat voor je ligt – de nieuwe Galaxy S23 – is het mogelijk om de wereld net zo uitzonderlijk te maken.

Samsung Galaxy S23

Duurzaamheid

Maar niet alleen de beleving van de nieuwe telefoon is bijzonder te noemen. Bij de ontwikkeling van dit toestel is meer dan ooit rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wil het merk het leven van de gebruikers niet alleen verrijken, maar ook bijdragen aan een gezondere planeet. De Samsung Galaxy wordt geproduceerd met nog meer gerecyclede materialen dan de vorige Galaxy’s. Zo gebruikt de nieuwe Ultra Galaxy gerecyclede materialen in 12 interne en externe onderdelen; dit was in zes interne onderdelen in de Galaxy S22 Ultra. De Galaxy S23-serie heeft ook een grotere variatie aan gerecyclede materialen dan alle andere Galaxy-smartphones, waaronder gerecycled aluminium, gerecycled glas en gerecycled plastic afkomstig van afgedankte visnetten, PET-flessen en watervaten. Een mooie ontwikkeling!

Waar koop je hem?

Nu ben je natuurlijk heel nieuwsgierig geworden waar je deze mooie telefoon kunt kopen én in welke kleuren. Nou daar komt ‘ie: de Galaxy S23-serie is verkrijgbaar in vier, door de natuur geïnspireerde, matte tinten: Black, Cream, Green en Lavender. Let op, deze kleuren kunnen wel per markt verschillen. De Galaxy 23 is verkrijgbaar vanaf €949, de Galaxy S23+ vanaf €1.199 en de Galaxy S23 Ultra vanaf €1.399.