Advertorial : Show your style met de nieuwe Samsung Galaxy A-serie

Er zijn zoveel soorten telefoons en binnenkort is er weer een nieuwe telefoon in smartphone land! Samsung komt met de Galaxy A-serie! En in die commercial speelt onze “eigen” Doutzen Kroes.

Samsung Galaxy A-serie

Na de Galaxy s en de Galaxy notes komt Samsung nu met een nieuwe A-serie bestaande uit de Samsung A3, A5 en de A7. Wat meteen opvalt is dat deze telefoons in tegenstelling tot de andere Galaxys een metalen behuizing hebben in het zwart, champagne of wit. De metalen behuizing geeft de Galaxy A serie een luxe uitstraling.

In combinatie met de 13 megapixel camera en een 5 megapixel camera aan de voorkant neem je de mooiste foto’s. Er zitten zelfs speciale selfie functies op zodat je je onderarm niet meer ziet. Je maakt dan een selfie met een stemcommando of je handpalm. Een groepsselfie is tegenwoordig ook mogelijk. Door meerdere foto’s achterelkaar te maken en deze aan elkaar te plakken sta jij met je vriendinnen op de foto. Hij combineert dan ook de foto’s op zo’n manier dat iedereen lacht. Wat wil je nou nog meer!

Een andere handige functie is dat je de telefoon op een super energiezuinige stand kunt zetten. Is je batterij bijna leeg? Zet deze stand aan en je blijft nog een lange tijd bereikbaar. Geen Instagram en Facebook meer op dat moment, maar dat ene belangrijke telefoontje toch nog kunnen aannemen is ontzettend fijn!