Fashion : Route 508

Een tijdje geleden kwam ik terecht op de website van Route 508. Dé website voor gave handtassen en sieraden. De quote : ”Treasures for everyday wanderer” past perfect bij alle gave producten die je kunt kopen via deze webshop.

Route 508

Route508 is een label dat gemaakt is op basis van een gevoel van avontuur en vrijheid. Ze bieden een collectie aan van hoge kwaliteit handgemaakte accessoires, met een bohemian touch en een mix van stoere, complexe en speelse ontwerpen. Voor speciale gelegenheden maar ook om de show te stelen tijdens ”gewone” dagen.

Wij zijn verliefd op bovenstaande clutches en handtas! Zo gaaf dat je hier de bohemian touch in terug vindt! Voor deze kwaliteit wordt samengewerkt met lokale producten uit Bali. Die ze op deze manier iets terug kunnen geven. Massaproductie vind je niet op de website en zo weet je dus ook dat niet iedereen met ”jouw” tas loopt. Alle liefde en zorg wordt in elk product gestopt en op elk detail wordt gelet.

Naast het label Route508 bieden ze ook merken aan die ze vanuit de hele wereld importeren, om ervoor te zorgen dat jij een uniek en exclusief item te pakken hebt! Zo komen de labels Mahiya Leather en KiVARi uit Australie en KeiJewelry all the way uit Porto Rico!

Ook in love met deze gave producten? Ga dan eens naar de website van Route508.
Ps: op werkdagen worden je producten direct verzonden ;)!