Rich McCor maakt hilarische foto’s van bekende landmarks!

Je kent t wel?! Voor jou is je eigen woonplaats maar gewoon je woonplaats. Okay, ik vind ‘mijn’ Den Bosch ook wel écht een van de tofste steden en kan dan ook nooit een gevoel van trots onderdrukken als mensen zeggen dat ze het zo’n gezellige en mooie stad vinden. Ja duuhhh?! Maar toch wordt je bijna blind voor de echt mooie trekpleisters. De Sint Jan is voor ons gewoon de Sint Jan, maar voor vreemden toch een verdomd mooie kerk 😉 En ook de Binnendieze is prachtig, alleen vaar je zelf nou eenmaal niet zo snel door je eigen stad op een zaterdagmorgen. Stom, want hoe leuk is ’t om je weer even toerist in eigen stad te voelen?!

Creatief met papier

Met dat gevoel liep ‘paperboy’ Rich McCor ook. Al jaren woont hij in Londen en werd hij blind voor alle mooie bezienswaardigheden in ‘zijn’ stad. Op een dag besloot hij om weer een keer toerist te worden om alle pracht en praal weer te herontdekken en ging met niet meer dan een stuk papier en schaar op pad. Niet veel later had hij dé Big Ben vastgelegd op de gevoelige plaat….als horloge!! The London Eye, Tower Bridge en St. Georges Wharf volgden. Na al het leuke commentaar is hij doorgegaan (ook buiten de UK) met zijn leuke hobby om bekende landmarks te voorzien van een uitgeknipt papieren detail zodat de landmark in 1 x iets heel grappigs wordt.

Check zeker Rich zijn Instagram account voor heel veel hilarische en prachtige foto’s. Hieronder een selectie van onze leuksten!