Review : oogverzorging

Ook last van rimpeltjes of lijntjes rond je ogen? Ik wel! Altijd! Of ik nu 10 uur slaap of 5 uur, het maakt niets uit. Rond de kerst viel me ook op dat ik steeds meer rimpeltjes kreeg… Maakt meteen ouder en vond ik echt niet leuk. Ik smeer altijd al basic oogcrème op als ik de douche uit kom en als ik naar bed ga maar nu besloot ik dat het tijd werd om eens iets anders te testen. Speciaal voor Ladify testte ik de Sans Soucis Aqua Benefits Eye Care en de Clinique Pep Start Eye Cream.

Sans Soucis Aqua Benefits Eye Care

Deze oogcrème met Sesaflash® heeft een zachte en soepele textuur. In het bijzonder is de crème geschikt voor de vochtarme huid rond de ogen. De huid wordt met instant effect verstrakt. Lijntjes en rimpeltjes worden verminderd waardoor je huid rond je ogen er weer frisser en stralender uitziet. Het product is vrij van parabenen.

Ik heb het product 2 weken gebruikt en wat me vooral opviel is dat het snel introk! Ondanks dat de crème vol aanvoelt. Het is natuurlijk een illusie om te denken dat mijn rimpeltjes en lijntjes ineens weg zouden zijn maar ze vallen wel degelijk minder op. En de huid rond mijn ogen oogt minder vermoeid.

Deze fijne crème koop je nu voor € 25,65 bij Douglas.

Oogverzorging

Clinique Pep Start Eye Cream

Als tweede product testte ik Clinique Pep Start Eye Cream. Van de vrolijke oranje verpakking werd ik al heel blij! Er staat namelijk dat deze crème je ogen een snelle opkikker geven binnen 3 seconden! I like! Ideaal ook voor onderweg.

Nadat ik eindelijk wist hoe ik het product op kon brengen (ik begreep het dopje niet helemaal ;)), werd ik heel blij! De crème trekt snel in en geeft de huid rond je ogen inderdaad een frisse boost! Na het aanbrengen van deze crème kun je je make-up meteen aanbrengen. Het fijne is dat het je wallen en lijntjes rond je ogen verminderd. Pluspunt van deze crème vind ik dat je door de applicator direct de crème op je huid aan kunt brengen en je vingers niet hoeft te gebruiken. Je masseert het op deze manier heel fijn in.

Zoals je weet is alles van Clinique 100% parfumvrij en gebruiken zij geen stoffen waarvan bekend is dat ze de huid kunnen irriteren.

Clinique Pep Start Eye Cream koop je nu voor € 23,95 bij Douglas.

Oogverzorging