Review: nhow Rotterdam

Een weekendje weg, altijd fijn. Maar waar ga je heen? Wat is een gaaf hotel? Onlangs sliepen wij in het nhow Rotterdam hotel en we kunnen je dit hotel van harte aanbevelen!

nhow Rotterdam

Het nhow Rotterdam ligt aan de Wilhelminakade en werd in 2014 geopend. Van dit concern zijn er naast Rotterdam nog 2 hotels in Berlijn en Miliaan. Elk hotel heeft een eigen thema en voor Nhow Rotterdam is dat, hoe kan het ook anders, ‘Kunst & Architectuur’. nhow Rotterdam heeft 278 kamers en congresruimtes. Het hotel is volledig ingericht volgens de laatste trends op het gebied van technologie, creativiteit en luxe.

Het hotel heeft een super gaaf uitzicht, niet alleen de Erasmusbrug is je view maar zelfs de hele stad! Het hotel telt meer dan 20 verdiepingen en is ingericht door designers en kunstenaars.

De receptie is groot en wisselt elk kwartaal van een fraai interieur, zo zie je als je hier regelmatig komt steeds een nieuwe receptie. Het ontvangst was zeer gastvrij en we sliepen op de 20e verdieping, links in de hoek.

Kamer 2001

Zodra we uit de lift stappen zijn we al snel bij kamer 2001, we openen de deur en zien een fantastisch uitzicht! Wow wat gaaf! We kijken recht tegen de Erasmusbrug aan en zijn nu al benieuwd naar het view at night! Na wat rond gesnuffeld te hebben in onze prachtige kamer, valt ons meteen de badkamer op. Deze heeft een glazen wand waardoor je dus naar binnen kan kijken als je in bed ligt. De TV is eigenlijk geen TV meer te noemen, je kunt hierop snel even je mail checken, naar de radio luisteren of uiteraard TV kijken. We zien dat we kunnen ontbijten op de kamer voor morgen ochtend maar besluiten toch om naar het buffet te gaan. Indien je voor een ontbijt op de kamer kiest heb je maar liefst 3 keuzes : Romantic breakfast, Hangover breakfast en quick breakfast. Als hiervoor kiest ontbijt je dus op je bed met een hell of a view!

De 7e verdieping

De 7e verdieping van het nhow hotel is de verdieping waar je kunt eten, borrelen, dineren of ontbijten. Zodra we naar de bar lopen voor een drankje worden we vriendelijk te woord gestaan en aan onze tafel bediend. Super service met lekkere wasabi nootjes bij je favoriete cocktail! Nog een leuk feitje : nhow heeft véél cocktails! De keuze is lastig maar we gaan voor een Japanse cocktail met whiskey. Smaakt heerlijk! Na nog een lekkere winterse punch met Ketel 1 gaan we ons bed op zoeken.

We openen de kamer en zien een nog mooier uitzicht over Rotterdam! Overal lichtjes, wat gaaf! Na een heerlijke warme douche (mét dus zicht over de stad) vallen we in diepe slaap.

Terug naar het zonnige zuiden

Helaas aan alles komt een eind! Dus ook aan ons heerlijke nachtje Nhow! Na een lekker healthy ontbijt (yoghurtje met vers fruit en een heerlijke cappuccino, oké niet zo healthy) checken we uit. Dit gaat snel en voor we het weten rijden we weer na het zonnige zuiden.

Het nhow Rotterdam is een TOP hotel, we hebben een heel fijn verblijf gehad doordat iedereen gastvrij was, het eten en de drankjes heerlijk waren, ons bed ontzettend lekker was én doordat we een prachtig uitzicht hadden. Dus, als je binnenkort weer een weekend weg wil, bezoek dan zeker het nhow in Rotterdam!