Review Moisture Boost Moisturizer van Paula’s Choice


Omdat mijn vorige dagcreme op was besloot ik om eens een keer een ander merk te testen. Na een online zoektocht kwam ik terecht bij Paula’s Choice.

Paulas Choice

Alle producten van Paula’s Choice zijn ontwikkeld door huidverzorgingexpert Paula Begoun. De producten hebben bewezen dat ze effectief zijn bij rimpels, puistjes, rosacea en zijn goed voor de gevoelige huid. Ook zijn de producten geur- en kleurstofvrij en wordt er niet getest op dieren. Juist omdat de producten geur- en kleurstofvrij zijn en geschikt voor de gevoelige huid wil ik dit merk graag testen!

Paula's Choice

Review

Nadat ik al veel producten had bekeken op de website besloot ik om de Moisture Boost Moisturizer te gaan testen. Deze crème is vooral geschikt voor de droge/normale huid en je kunt hem zowel als dag en nachtcrème gebruiken! Ideaal dus!

Volgens Paula’s Choice beschermt de Moisture Boost Moisturizer je gezicht tegen de nadelige effecten die het milieu op je huid heeft. Een speciale formule zorgt ervoor dat je huid hersteld en geeft het een gezonde uitstraling. De crème is rijk aan antioxidanten en tevens zeer geschikt voor gebruik bij je oogcontouren.

Ik heb dit gedurende 1 maand gedaan en kan vertellen dat het een hele fijne dagcrème is. Het is een volle romige crème en voelt op je gezicht rijk aan. Het trekt niet meteen in je huid en om die reden liet ik de dagcrème eerst zijn werk doen voor ik me opmaakte (mooi moment om ondertussen te onbijten ;)).

Na een maand ziet mijn huid er rustig uit en voelt het prettig aan. Ik raad je daarom dit product van harte aan en ben ondertussen ook heel benieuwd geworden naar de andere producten die Paula’s Choice in haar assortiment heeft.