Review : Kiehl’s Ultra Facial Cream

Na het testen van Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate heb ik nu Kiehl’s Ultra Facial Cream getest! Lees snel verder om alles over dit product te weten.

Kiehl’s Ultra Facial Cream

Kiehl’s Ultra Facial Cream werd in 2005 ontwikkeld en bestaat dus al even. Ik heb dit product niet eerder gebruikt dus was heel benieuwd naar het gebruik hiervan. Ik heb het product 1 maand gebruikt na het reinigen van mijn gezicht.

De Ultra Facial Cream heeft een volle structuur en voelt toch heel licht aan. De crème hydrateert je huid goed en langdurig. Na een tijdje merk je echt dat je een glow over je gezicht krijgt en dat geeft een fijn en zelfverzekerd gevoel. Ten tijde van het testen van dit product was het niet koud buiten, maar dit is zeker een goede crème om ook gedurende de koude winter dagen te gebruiken omdat het de huid net dat beetje extra geeft wat het tijdens de winter nodig heeft. De samenstelling van dit product bevat trouwens Antarcticine, wat de huid beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en zorgt ervoor dat de vochtbalans van je huid op peil wordt gehouden.

Conclusie

Wat een heerlijke crème! De geur is neutraal en ruikt gewoon fijn. Het is absoluut niet vet en trekt snel in. Door de volle structuur van de Kiehl’s Ultra Facial Cream merk je echt dat je huid gevoed wordt en voelt zo fijn! Mijn huid ziet er na 1 maand gebruik goed uit en ik heb relatief weinig nodig om mijn hele gezicht goed in te smeren. Het smeert fijn uit en je kunt meteen na het opbrengen van de crème je make-up aanbrengen. Ik blijf dit product zeker gebruiken!

Meer weten?

Kiehl’s Ultra Facial Cream* is vanaf €24 voor 50ml te koop bij alle Kiehl’s verkooppunten en uiteraard op de website.
* Ik heb dit product gekregen.