Review : Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Nadat ik er zelf al veel over had gelezen en gezien, wilde ik graag zelf Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate testen. Het is een olie, die je s’avonds na het reinigen op je gezicht aanbrengt en welke de hele nacht door werkt… Ik ben benieuwd!

Kiehl’s Midnight Recovery is geen nachtcreme maar een echte mix van allerlei soorten oliën, zonder parfum, zonder parabenen en is 99,8% natuurlijk.

Review Kiehl’s Midnight Recovery

Na onze vakantie komt dit product binnen. Het zit in een kleine kartonnen verpakking en ruikt aangenaam. Het flesje zelf is donkerblauw en heeft een pipetje waarmee je het op je hand kan aanbrengen om het vervolgens in te masseren op je gezicht.

Kiehl’s zegt dat dit product op basis van planten de hele nacht werkt om de huidbarrière te regenereren, te repareren en te herstellen, met als resultaat een huid die er ’s ochtends jonger uitziet. Het biedt de huid ’s nachts, op het moment dat ze het meest receptief is, de essentiële voeding.

In het product zitten heel veel natuurlijke oliën zoals onder andere lavendel olie (aha dat is die aangename geur ;)), rozemarijnolie en rozenolie. Na enige reviews gelezen te hebben zitten er ook natuurlijke bestandsdelen in die je huid kunnen irriteren (korianderolie en lavendelolie bijvoorbeeld), zeker als je al een gevoelige huid hebt! Mijn huid is niet echt gevoelig maar tegen sommige producten kan mijn huid minder goed tegen dus we will see!

Conclusie

Na 1 maand testen kan ik jullie vertellen dat ik het een geweldig product vind. Het trekt snel in mijn huid (ondanks dat mijn gezicht wel glimt na het in masseren). Het geeft niet af op mijn kussen en mijn gezicht zag er al na 1 nacht zichtbaar beter en gezonder uit. Gelukkig heb ik geen last gehad van irritaties, maar het is wel aan te raden dit goed in de gaten te houden, gezien een aantal ingrediënten die in dit product zitten.

Kiehls 1 maand na
Mijn huid na gebruik van dit product in 1 maand.

Fijn aan Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate:
Het is een bijna natuurlijk product (99,8%).
Het is zuinig in gebruik (ik gebruikte maar 3 druppels per behandeling).
Het ruikt rustgevend.
Het trekt ondanks de olie snel in.
Het laat geen vlekken op je dekbed na.

Minder fijn aan Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate:
Je kunt last krijgen van irritaties bij een gevoelige huid.
Voor de klunzen onder ons… Het flesje én pipetje zijn van glas…
Het is niet goedkoop! Maar doet zeker zijn werk!

Meer weten?

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate* is vanaf €39 voor 30ml te koop bij alle Kiehl’s verkooppunten. Voor meer informatie ga naar de website van Kiehl’s!

* Ik heb dit product gekregen.