Review : Filorga Nutri-Filler Lips

Sommige vrouwen hebben prachtige volle lippen van zichzelf en de ander baalt als een stekker omdat ze geen volle lippen heeft. Sommige vrouwen balen zelfs zo erg dat ze hun lippen hiervoor laten op vullen… Nou dat gaat me dus te ver maar op een andere manier vollere lippen creëren… Daar stond ik wel voor open!

Filorga Nutri-Filler Lips

Filorga komt dit najaar met dé oplossing! Ze brengen namelijk een innovatieve nutri-plumping lippenbalsem op de markt met een drievoudige werking. De lippenbalsem voedt en herstelt droge of beschadigde lippen, maakt je lippen voller en revitaliseert de lippen voor een stralende glans.

Aangezien ik geen mooie volle lippen van mezelf heb (en er ook geen gekke trucjes of behandelingen voor over heb;)) besloot ik de Filorga Nutri-Filler balsem te testen. De balsem breng je aan met een siliconen soft-touch tip. Je zet deze op je lippen en smeert ze hiermee goed in. Gedurende 1 maand gebruikte ik het meerdere keren per dag. De balsem plakt niet en voelt meteen voedend aan. Ook laat het geen lip afdrukken achter op je glas nadat je wat gedronken hebt of voelt het onnatuurlijk. Het voelt juist heel natuurlijk!

De lippenbalsem heeft een drievoudige werking:

  1. Voeden en herstellen van de lippen; de balsem bevat twee voedende oliën en herstellende karitéboter.
  2. Een peptide stimuleert de aanmaak van collageen en maakt zo de lippen gladder en voller en herdefinieert de randen van de lippen.
  3. Een stimulerend actief bestanddeel gecombineerd met NCTF® zorgt ervoor dat je lippen weer gaan stralen!

Waar te koop?

De Filorga Nutri-Filler Lips zit in een twistpen van 4 gram en heeft een flexibele siliconenapplicator.  De lippenbalsem is vanaf half oktober te verkrijgen bij ICI PARIS XL voor € 24,90.