Review : ETAT PUR ‘Eye Contour Trio’

Ken je dat gevoel? Kringen, wallen en donkere vlekken onder je ogen? Hoelang ik ook slaap en wat ik er ook op smeer, bij mij is het al jaren zo. Tot nu! Want het Franse merk ETAT PUR biedt 3 effectieve producten om je ogen weer te laten stralen! Namelijk ‘Eye contour trio’, dé drie onbetwistbare oplossingen voor after partys en korte nachten.

Eye Contour Trio

Je oogcontour is het meest fragile stukje van je gezicht. De huid is op deze plek vijf keer dunner dan de rest van het gezicht. Tekenen van vermoeidheid, rimpels en uitdroging worden naarmate de tijd steeds meer zichtbaar. ETAT PUR biedt 3 effectieve producten om je ogen weer te laten stralen.

A08 Pure Active Apigenin – 15ml €15,80

Etat Pur A08 Pure Active Apigenin

Dit product is te gebruiken tegen donkere kringen, om het oogcontour glad te strijken en tekenen van vermoeiheid te voorkomen.

  • Effect op de donkere kringen onder je ogen
  • Anti-inflammatoire eigenschappen
  • Anti-vrije radicalen eigenschappen

A09 Pure Active Ruscogenin– 15ml €15,80

Etat Pur

Dit product is speciaal ontwikkeld voor de wallen onder je ogen en de tekenen van vermoeidheid tegen te gaan.

  • Het vermindert zichtbaar wallen
  • Huidcellen worden behouden en versterkt
  • Effect op mircocirculatie

Smoothing Eye Contour Fluid B42 – 15ml €13,40

Etat Pur Smoothing Eye Contour Fluid B42

De Smoothing Eye Contour Fluid B42 van Etat Pur revitaliseert de uitstraling van je oogcontouren.
Dankzij de voedende en beschermende plantaardige oliën die dit product bevat, herstructureert de opperhuid, versterkt de natuurlijke barrièrefunctie en houdt het verouderingproces tegen.

  • Soepelheid van de huid
  • Onmiddellijke hydratatie
  • Anti-vrije radicalen eigenschappen

Review

Omdat het resultaat het beste zichtbaar is wanneer je de producten 1 maand 2x per dag gebruikt, heb ik 1 maand lang Smoothing Eye Contour Fluid B42 en A08 Pure Active Apigenin getest. De A09 Pure Active Ruscogenin heb ik niet getest.
In de ochtend voor het aanbrengen van mijn dagcremé en in de avond, voor het aanbrengen van mijn nachtcremé. Mijn ervaring is dat de producten handig in je beautycase passen en zeer fijn en zacht zijn voor je huid. Het aanbrengen gaat heel makkelijk en het trekt snel in en is niet vet.

Foto voor gebruik:

Etat Puur voor

Foto na gebruik van 1 maand:

ETAT Puur na

Eindelijk na lang zoeken heb ik mijn oogcreme gevonden! Het is handig in gebruik en ik zie en voel wel degelijk resultaat. Ik heb minder donkere kringen en mijn huid voelt soepeler aan.

Waar te koop?

Nieuwsgierig geraakt naar de producten van ETAT Pur? Alle producten van ETAT PUR zijn exclusief online verkrijgbaar via ETAT PUR. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!