Review : Clinique Turnaround Revitalizing Serum

Omdat Clinique de turnaround collectie heeft vernieuwd mocht ik hiervan de Clinique Turnaround Revitalizing Serum testen. Hieronder lees je mijn bevindingen.

Clinique Turnaround Revitalizing Team

Doordat Clinique geïnspireerd werd op de dermatologische peelings, geeft de vernieuwde collectie van Turnaround aan de huid alle energie die ze nodig heeft om er mooi en stralend uit te zien. De Energie-boost Technologie laat diep in de huid een nieuwe glans ontwaken door de celdeling van de huid, die door stress, vermoeidheid en vijanden van buitenaf vertraagd is, te stimuleren.

Deze vernieuwde collectie bestaat uit 5 producten, waarvan 2 nieuwe producten, die de huid weer een stralende teint geven:
– De nieuwe online exclusive Clinique Turnaround Revitalizing Treatment Oil bevat een bom van ingrediënten die de natuurlijke celvernieuwing van de huid een boost geven.
– De nieuwe Clinique Turnaround Daytime Revitalizing Moisturizer is een verfrissende, niet vette vochtverzorger die direct, maar ook op de lange termijn vocht afgeeft aan de dorstige huid. Hij zorgt voor glans, zonder glim! Ideaal dus.
http://filestest.smart.pr.s3-eu-west-1.amazonaws.com/42/5a5350e76011e48425d9c9e1d43998/TA_Franchise_2.jpg

Turnaround Revitalizing Serum

1 maand lang testte ik de Clinique Turnaround Revitalizing Serum. Ik gebruikte dit ‘s-ochtends na het reinigen van mijn gezicht en ‘s-avonds na het reinigen van mijn gezicht. In de ochtend bracht ik het serum aan onder mijn dagcreme en s’avonds onder mijn nachtcreme.

Het product beloofd een verbetering van het huideigen exfoliatieproces door drie belangrijke huidfuncties te ondersteunen: de celdeling, de celrijping en de afschilfering van de cellen. De hoofdingrediënten in dit krachtige serum ondersteunen deze drie activiteiten om zo de huid nieuw leven in te blazen. Klinisch onderzoek bewijst dat dit serum opmerkelijke resultaten behaalt wat betreft glans en zachtheid van de huid. En dat in slechts 4 weken. Het serum kost €55,00 voor 30ml en €79,25 voor 50ml. Het is niet goedkoop maar als het zijn belofte waarmaakt ben ik heel benieuwd!

Het serum zit in een handig plastic flesje met dop. Handig want zo gaat het niet lekken als je het mee wilt nemen in je toilettas. Het serum is dun en voelt niet dik/vettig aan en is geurloos. Ik druk 2x op het pompje en zo komt het serum op mijn hand. Ik smeer het rustig in en het trekt meteen in. De volgende dag voelt mijn huid echt zachter aan en ziet er goed uit.

Na 1 maand gebruik

Mijn huid is zacht en ziet er gezond uit! Niet onrustig, geen bultjes maar gewoon mooi egaal. Dat egale heb ik van nature niet, meestal komen er wel een paar bultjes maar dit blijft nu weg. Ik vind het serum heel fijn in gebruik en ga het zeker vaker gebruiken! Ondanks dat ik het product vrij prijzig vind, is het dit echt waard omdat het doet wat het beloofd. Daarnaast is Clinique een goed en fijn merk voor mensen die een allergie hebben. Wil je meer weten over het serum* of over de vernieuwde Turnaround collectie? Bezoek dan eens de website van Clinique.
* Ik heb dit product gekregen.