Review : bloemen van Bloomon

Bloemen, ik hou ervan! Zeker nu de herfst begonnen is, is een mooie herfstbos hartstikke leuk op tafel. Na een fijne zomer (inclusief een verhuizing), mocht ik voor Ladify, Bloomon reviewen.

Bloemen van Bloomon

Bloomon is een relatief nieuw concept:

Het abonnement is flexibel. Zo kun je iedere week, om de week of per maand een small, medium of large boeket bestellen. Dit wordt door de vaste stylist Anton iedere week met zorg samen gesteld. Je spreekt je aflevermoment af en je wordt verrast met een mooie bos bloemen! De bloemen worden gratis in de avonduren aan huis bezorgd, dus zelfs als je tot laat aan het werk bent kun je je huis nog opfleuren. De vaste bezorgdagen in Nederland zijn op dinsdag of donderdagavond en in België op woensdagavond. Je hoeft er de deur niet meer voor uit, je bloemen liggen niet in de auto terwijl jij nog boodschappen moet doen en zelfs met verschillende hoogtes houdt Bloomon rekening! Zo heb je iedere keer een prachtig en niet standaard boeket in huis. Doordat Bloomon haar bloemen direct koopt bij de kweker zijn de bloemen bovendien verser dan wanneer je een traditioneel boeket koopt. Je abonnement is eenvoudig te wijzigen, pauzeren of op te zeggen.

Bloomon Review

Op donderdagavond om 20.30 uur komt er een bezorger van Bloomon de bloemen bezorgen. De bloemen zijn goed ingepakt en de bos ziet er super mooi uit! Wat ik extra leuk vind zijn de verschillende hoogtes in het boeket. Echt eens iets anders!

Bij de bloemen zit een kaartje met daarop heel leuk omschreven welke bloemen er in je boeket zitten en handige verzorgingstips.

Variaties

De kleur variaties in de boeketten van Bloomon spreken me erg aan. Het zijn iedere keer bloemen die op dat moment bij het seizoen passen en vallen echt op. Het is zeker geen standaard boeket!

Bloomon-5

Enkele boeketten die Bloomon eerder creëerde:

Verrassen

Ook is het mogelijk om een boeket te bezorgen bij je moeder, vriendin of bijvoorbeeld zieke collega. Eindelijk een keer iets anders dan elke keer de traditionele boeketten! De kosten voor een boeket van Bloomon inclusief bezorging zijn €17,95, €21,95 of €28,95, afhankelijk van het formaat.

Genieten…

Ondertussen geniet ik al ruim 1 week van mijn bos en ben ik er door visite al meerdere malen op aan gesproken: ´wat een leuke bos bloemen´ en ´wat grappig die hoogtes´. Het is fijn om je boeket thuis te ontvangen en niet meer de deur uit te hoeven. Heb jij Bloomon al eens geprobeerd?

Wil je meer tips en inspiratie? Kijk dan ook eens op de website van Bloomon of op het blog.