Review: Biodermal All Day Zonnespray SPF30

De zomer. Hij is in volle gang en dat wil vaak zeggen: zon, zee en strand! En daar hoort natuurlijk een goede bescherming bij. Heel eerlijk, ik ben al jaren fan van Biodermal. In mijn koffer gaat dan ook altijd wel een variant van het merk mee. Het zijn altijd fijne producten met een lekkere geur en ze zorgen tóch voor een mooi bruin kleurtje.

8 uur lang

Blij was ik dan ook toen Biodermal een All Day Zonnespray met SPF 30 op de markt bracht die tot 8 uur blijft zitten. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar regelmatig insmeren op het strand met je handen vol zand is niet echt mijn ding, maar wil je er over 40 jaar nog steeds fris en fruitig bijlopen, wel gewoon noodzakelijk. Dat is ook gelijk hetgeen wat me altijd een beetje sceptisch maakt met dit soort uitspraken, hij beschermt dus tót 8 uur lang. Dat hangt altijd af van je huidtype. Heb je een gevoelige huid die snel verbrand, zou ik persoonlijk toch wat vaker smeren. Better safe than sorry. Wist je trouwens dat zo’n 35 ml voldoende is voor een volwassen lichaam?!

Bescherming

Eenmaal opgesprayd, is het een redelijk dikke substantie die wel goed uitsmeert (wel wat langer smeren dan bij andere merken, maar hij moet dan ook 8 uur bescherming bieden). Hij bevat uiteraard de nodige UVA en UVB filters, maar daarnaast ook een uniek werkstoffencomplex dat een extra beschermd filmlaagje op je huid vormt. Hierdoor worden de actieve ingrediënten gelijkmatig verspreid en langer in de huid opgenomen.
En uiteraard hebben ze er weer een lekker geurtje aan toegevoegd.

In de hoofdrol

  • Filtercomplex van filmvormende ingrediënten voor een breed spectrum bescherming.
  • Vitamine E één van de bekendste huidvitaminen en een geliefde antioxidant in veel van de Biodermal verzorgingsproducten. Vitamine E ondersteunt het huidherstellend vermogen en staat bekend om haar verzachtende en beschermende eigenschappen.
  • Mango-extract, dat ook vaak in natuurcosmetica wordt verwerkt, heeft een voedende en kalmerende werking op de huid om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen.

Conclusie

Biodermal heeft er weer een fijn nieuw product bij. Een fijn uitsmerende creme die snel intrekt, een zijdezachte finish achterlaat, je huid soepel maakt en heerlijk ruikt. De Biodermal All Day Zonnespray SPF30* koop je bij de betere drogisterijen en voor 150 ml betaal je € 24,99. Voor meer info, ga naar de site van Biodermal.
* Ik heb dit product gekregen.

Langdurige bescherming? Check. Waterproof? Check. Hydraterend? Check. Kortom……klaar voor zon, zee en strand!