Reinders, by Julie & Marie

Een tijdje geleden hoorde ik van Reinders, een modemerk opgericht door de zusjes Julie en Marie Reinders.

De tweelingzusjes Julie en Marie Reinders zijn nog geen jaar bezig met hun eigen modelabel maar zijn met 80 verkooppunten al zeer succesvol te noemen. De meiden zijn pas 20 jaar oud maar hebben super hard gewerkt aan hun nieuwe collectie en dat zie je! De ladies vinden hun kleding draagbaar maar niet opvallend. Er zijn veel nette maar ook stoere items te vinden in hun nieuwe collectie.

Ooit zijn de zusjes samen begonnen als model voor het merk Airforce. Ze lieten de eigenaar weten te dromen van een eigen modelabel en zo begonnen zij Reinders, by Julie en Marie.

Wintercollectie 2016

Vol trots presenteren de meiden hun wintercollectie. Oversized vesten, fake fur, we zien heerlijk warme kledingstukken terug in hun nieuwe collectie.

Vernoemd naar familie en vrienden

Extra leuk is dat Julie en Marie hun kleding vernoemen naar familie of vrienden waarbij zij moeten denken aan dat ene specifieke kledingstuk. Dit geeft net een extra personal touch aan hun collectie.

Duitsland

Reinders is zo populair dat er zelfs al verkooppunten in Duitsland zijn. De meiden dromen van een winkel in Parijs, dรฉ ultieme modestad! Wat vind jij van de wintercollectie? Volg Julie en Marie op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws rond Reinders.