Probeer deze datinghacks wanneer jij offline wilt daten

Dating-apps. We hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Swipen kan enorm stressvol, moeilijk en teleurstellend zijn. Maar matchen met iemand om elkaar vervolgens in het echt te ontmoeten is ook super spannend en leuk! Eerlijk is eerlijk, sommige aspecten van daten worden gewoon onder- of overschat. Dus, als je na maanden van binnen zitten weer offline wilt daten, stop dan met deze overrated gewoonten en houd de underrated datingaspecten in gedachten. Dit is wat je moet weten.

Eindeloos chatten: overrated

Je herkent het vast wel. In plaats van iemand te vinden om op onvergetelijke dates te gaan, beland je in een reeks van zinloze gesprekken met mensen die niet bereid zijn moeite voor je te doen. Daten is weten, dus zorg dat je snel samen aan een glas wijn zit om in het echte leven kennis te maken. Voelt offline daten als een ver verleden? Niet meer! Inner Circle is speciaal ontworpen om mensen online te verbinden zodat zij samen offline kunnen uitzoeken of er liefde bloeit. Geen onhandige chats, maar ervaringen in het echte leven. En zeker nu de lockdown voorbij is, is er geen beter moment om een kans te wagen!

Probeer deze datinghacks wanneer jij offline wilt daten

Zo snel mogelijk een echte date plannen: underrated

Het is het leukste onderdeel van ‘daten’, maar we lijken het een beetje vergeten: het afspraken in real life. Als je nieuwe mensen wilt ontmoeten en hen op de juiste manier wilt daten is Inner Circle het antwoord. Je kunt de app gebruiken om een plekje voor een leuke date voor te stellen of je match aan te sporen iets leuks te bedenken door je ideale date in je profiel te omschrijven. En als je het nog steeds niet hebt opgegeven om iemand in je favoriete bar te ontmoeten, kun je de app gebruiken om te matchen met andere singles die daar ook rondhangen. Zo is de app gewoon nét dat extra steuntje in de rug!

Een goed datingprofiel: underrated

Je weet dit al, maar het kan geen kwaad om het nog een keer te zeggen. Je hebt een goed online profiel nodig wanneer je succesvol offline wilt daten. Het voorschotelen van het perfecte plaatje lijkt ideaal, maar niets is minder waar. Durf jezelf te laten zien zoals je bent ! Vind jij toch ook aantrekkelijk, wanneer de ander dat doet? Op Inner Circle wordt iedereen door een persoon gescreend. De kans op ‘Tinder Swindler’ praktijken wordt dus tot een minimum beperkt! Mensen in deze community nemen daten serieus en schenken aandacht aan hun profiel, net als jij!

Probeer deze datinghacks wanneer jij offline wilt daten

Altijd voor hetzelfde type gaan: overrated

Wees eerlijk, altijd hetzelfde type daten is niet heel succesvol gebleken toch? Het is dan ook tijd om out of the box te daten en buiten jouw standaard ‘doelgroep’ gaat kijken. Daten is leuk en gaat om het opdoen van nieuwe ervaringen en het leren kennen van nieuwe mensen. Mix thing sup! Ga eens niet voor jouw standaard type en je zult zien dat je een compleet nieuwe ervaring zult opdoen. Wie weet waar het je brengt..

Dus het is tijd om deze overrated dating habbits overboord te gooien en meer aandacht te geven aan de underrated aspecten van het daten!

Meld je aan voor Inner Circle en zet je beste beentje voor!

Probeer deze datinghacks wanneer jij offline wilt daten

Lees hier meer verhalen over Liefde & Seks.