POWERVROUWEN || The Daily Dutchy Vivian houdt van het leven

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Deze week: Vivian Secrève, AKA The Daily Dutchy. Een jonge ondernemer, gezelligheidsdier, schrijfster met een heerlijk gevoel voor humor en een fijne dosis zelfspot. Deze vrouw wil je kennen! Ze had stiekem liever een olifant willen zijn (want spirit-animal), maar de uitdrukking is nu eenmaal duizendpoot en geen creatieve olifant. Ze gaat uitdagingen graag aan in het leven en zo is ze ook The Daily Dutchy gestart. Haar online magazine, waar ze haar kijk op het nuchtere Nederland geeft aan de hand van artikelen over Nederlandse merken, hotspots, shopspots en trends.

Waar sta je nu in het leven?

Op het moment zit ik welgeteld al vijf minuten na te denken over deze vraag. Misschien moet ik even gaan staan? Stomme grap… Poe ik vind dit lastig. Ik ben mezelf veel aan het ontwikkelen, zit vol met ideeën, maar moet even de rust vinden ergens te beginnen!? Herkenbaar voor de leeftijd en herkenbaar voor de moment van het jaar. Toe aan zomer en zon! Ik heb een ontzettend bewogen jaar gehad, waar ik welgeteld drie keer verhuisd ben en nu dus even weer op adem moet komen. En ik heb besloten dat dit gewoon oké is!

Wat zijn nog dromen?

Ik droom veel, maar soms kom je in aanraking met nachtmerries. Klinkt cliché, maar mijn droom is toch wel weer om gelukkig met mezelf te zijn en hier werk ik nu hard voor. The Daily Dutchy mag van mij nog meer groeien, mijn billen mogen iets krimpen… Eigenlijk zal ik ooit wel een tof programma willen presenteren, meer mooie mensen met mijn camera willen vastleggen, nog een keer in aanraking willen komen met olifanten (een date in Artis bij de olifanten is ook leuk), Het Noorderlicht bekijken (deze droom komt als het goed is dit jaar met mijn vader uit) en ik droom ook over liefde.

Wat is jouw levensmotto?

“You can’t direct the wind, but you can adjust your sails” Oftewel je hebt nergens invloed op, maar jij bepaalt zelf hoe je hier mee omgaat. Ik zeil al bijna mijn hele leven, dus deze quote klopt als een zeilboot.

Dag vrij, wat doe je?

Veel te veel koffie drinken met vriendinnen of wijn. Een poging tot uitslapen (lukt meestal niet), Een poging tot sporten (lukt meestal soms), Een goede serie kijken… (Love Island bijvoorbeeld hahahaha) Met mijn zus op pad, omdat we beide niet zo goed zijn in stilzitten….

Tip van de dag?

Neem het leven alsjeblieft niet te serieus. Geniet en heb geen verwachtingen van mensen. Zodra je verwachtingen hebt zal je dit teleurstellen in het leven. Drink een goede borrel, waag een dansje en een sjansje.

Benieuwd? Thank us later: The Daily Dutchy.com.

Meer GRLPWR lezen? Check de meiden van Het Lief Dagboek hier! Of leer SophieMay beter kennen!