POWERVROUWEN || Inspirerende Teni Stepanosian trapt ‘m af

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Teni Stepanosian, eigenaar van Fitbeauty en online megatalent, trapt ‘m af. Ze is haar blog Fitbeauty.nl zes jaar geleden begonnen als experiment en inmiddels leeft ze er al ruim 3 jaar van. Een droom die uitkwam. Naast het dagelijks bloggen, maakt ze tegenwoordig ook wekelijks YouTube video’s, podcasts en is ze druk met het schrijven van haar tweede boek! Oftewel, continu content creëeren en dan bouwt ze ook nog samen met haar vriend aan een nieuw bedrijf!

Waar sta je nu in het leven?

Ik heb ontzettend veel en grote dromen, maar voor het eerst in mijn leven voel ik tegelijkertijd een soort van rust en contentheid met het leven dat ik op dit moment heb. Die combinatie van dromen hebben en gelukkig zijn met het leven nu voelt echt magisch!

Wat zijn nog dromen?

Ik heb veel dromen zoals ik zei en ik deel ze niet allemaal met iedereen omdat ik ze graag ‘in stilte’ wil waarmaken, zonder dat anderen daar hun (goedbedoelde) mening overheen gooien. Maar een droom die ik zeker wel kan en wíl delen is dat ik samen met mijn vriend (Boy) ons bedrijf groot wil maken en van de gehele ervaring wil leren. Een onderdeel daarvan is dat ik met mijn eigen thuiskleding-lijn kom.

Wat is jouw levensmotto?

Mijn levensmotto is “Think big thoughts but relish small pleasures”
Dat is ook precies hoe mijn leven op dit moment aanvoelt!

Dag vrij, wat doe je?

Ik ben nooit echt vrij en eigenlijk altijd, haha. Dat is hoe mijn baan als fulltime blogger/content creator aanvoelt. Maar wat ik het liefste doe als ik mezelf wat vrije tijd geef is lekker eten, scrollen door inspirerende tumblr pagina’s en vooral samen met Boy de dag doorbrengen – en afsluiten met wijn, altijd met wijn.

Tip van de dag?

Eerder opstaan. Ik sta tegenwoordig elke ochtend om 5:00 uur op, wat je allemaal gedaan krijgt is waanzinnig. Daarnaast voel ik me ook heel energiek en ‘in control’ door de dag heen waarna ik om 21:30 direct diep in slaap val. Nooit geweten dat ik zo’n vroege vogel zou worden hoor! Maar er is iets magisch vroeg in de ochtend, alsof de wereld even van jou is.

Meer zien? Volg Teni Stepanosian op Instagram! En check haar blog Fitbeauty.