POWERVROUWEN || Een van de mooiste vrouwen van Amsterdam: Lachelle Dechesne

GRLPWR, een serie van en over inspirerende vrouwen. Of ze nu een eigen onderneming hebben, een toffe creatieve duizendpoot zijn, supermama zijn of een eigen verhaal hebben: van deze vrouwen wil je meer weten. Inspirerende verhalen die alles te maken hebben met dromen najagen en het leven te vieren, maar hoe doen ze dat? En wat is hun levensmotto? Wij dronken een bak koffie met ze en gaan opzoek naar die dromen…

Deze week: Meet Lachelle Dechenes, een van de mooiste vrouwen van Amsterdam!

Waar sta je nu in het leven?

Nadat ik eerst de opleiding Hotelschool had afgerond ben ik de studie Facility Management gaan volgen. Deze heb sinds precies een jaar geleden ook in de pocket. Tja, en dan? Een 09.00-18.00 baan achter een bureau op een kantoor zag ik mezelf nog niet doen. Ik ben mij daarom volledig op modellenwerk gaan focussen. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en hoppa gaan! Met een moederbureau in Nederland (It’s Me Management) en meerdere bureaus in het buitenland mag ik nu de leukste boekingen en tripjes doen. In het afgelopen jaar heb ik weinig bureau gezien kan ik je vertellen. Mission accomplished.

Wat zijn nog dromen?

Dromen genoeg! Dromen zijn er ook om niet uit te spreken, maar wel stiekem in vervulling te laten gaan. Uiteraard wil ik zo veel mogelijk vette jobs qua modellenwerk binnen harken. Een trip of voor een langere periode wonen buiten de EU staat daarnaast ook op mijn ‘dromenlijstje’. Uiteindelijk ben ik van plan om wat ik heb geleerd op school in te zetten, wellicht in de vorm van een eigen bedrijf in de horeca & recreatieve branche.

Wat is jouw levensmotto?

Ik leef, omdat ik leef, vol overgave, gewoon doen. Het idee erachter is dat je nooit bang moet zijn en gewoon alles moet doen wat op je pad komt. Pak het niet lafjes aan, maar ga er voor de volle 100% voor. Hoe meer je op deze manier denkt, des te meer je het gevoel hebt dat je leeft en deze positieve energie ook uitstraalt naar anderen.

https://www.instagram.com/p/BqRqpgulWkv/

Dag vrij, wat doe je?

Mijn dag begint met een mega uitgebreid ontbijt maken en keihard genieten van het eerste kopje koffie van de dag. Hierna begint de tour d’Amsterdam. Deze begint met sporten, daarna naar de Ten Kate en/of Albert Cuyp markt om verse producten te halen, wat winkels in te duiken en vervolgens ergens neer te strijken op een terras om daar dan net iets te lang te blijven hangen. Het dagje vrij eindigt met koken voor een stel vrienden, met de verse producten van de markt natuurlijk.

Tip van de dag?

Eet altijd patat met samurai saus.

Meer GRLPWR ladies kennen? Hier leer je Tessa Ham beter kennen!