Pinspiration: Industrial interior
Pinterest borden

Net een huis gekocht of wordt het tijd voor een nieuw interieur en ben je op zoek naar inspiratie? Dan is Pinterest je beste vriend(in). We scrollen maar al te graag door Pinterest. Gewoon om even weg te dromen bij de picture perfect interieurs van een ander. Wie weet komt de inspiratie ooit van pas.

Dit keer verzamelden wij de Must See Pinterest Borden als het gaat om industriële interieurs. De mooiste borden, gevuld met industriële meubels en/of complete interieurs.

Droom weg bij deze Pinspiration:

1. Rachel Edworthy – Industrial White

Zoals je ziet betekent een industrieel interieur niet perse dat alles direct zwart en bruin is. Rachel Edworthy laat in haar bord ziet dat een industrieel interieur ook licht en clean kan zijn!
Racheledworthy - industrial-interiors:

2. Home Girl London – Industrial Musthaves

Home Girl London legt met haar bord de focus op dé industriële kast. Oftewel de locker kast. Zoals je ziet verkrijgbaar in diverse formaten, vormen en kleuren. Een echte musthave in jouw industriële interieur.

homegirllondon - industrial-interior

3. Barefoot Interior Styling – Industrial Green

Barefoot Interior Styling combineert industriële meubels met groen: van planten en bloemen tot gekleurde muren en accenten in de styling van de ruimtes. De toevoeging van kleur geeft de interieurs weer een heel ander uiterlijk.

Barefoot styling - industrial-interiors

4. Natalia Villegas – Industrial Details

It’s all in the details! Dat lijkt het motto van dit Pinterest bord. Heb je alle grote meubels al binnen? Dan helpt het bord van Natalia Villegas jou verder met de final touch. Let vooral goed op de details in elk interieur, wanneer je door dit bord scrolt.

Nataliavm1969 - industrial-interiors:

 

5. Ladify’s Industrial Interior Inspiration

Uiteraard maakten ook wij een Pinterest bord met de mooiste plaatjes van industriële meubels en interieurs.
Een mooie combinatie van al wat hierboven staat!

Ladifys-dream-interior-industrial

 

Heb jij ook een Must See Pinterest bord die toch echt wel thuis hoort in bovenstaand rijtje? Let us know!