Pinspiratie: Picture Perfect Ontbijtjes – Pinterest borden

Ik ben een ontbijtfan. Zo iemand die ’s avonds al bedenkt wat ze de volgende dag gaat ontbijten. En dat betekent niet perse dat ik elke dag alle tijd neem om te ontbijten. Ook ik blijf ’s ochtends het liefst zo lang mogelijk in bed liggen. Doordeweeks kies ik daarom vaak voor snelle ontbijtjes, die ik makkelijk kan meenemen naar mijn werk of onderweg in de auto kan eten.

In het weekend daarentegen, haal ik dit dubbel en dwars in! Dan probeer ik het liefst elke dag een nieuw ontbijtrecept uit. Pinterest staat vol met de lekkerste ontbijtrecepten: voor een uitgebreid weekendontbijt, maar ook snelle en on-the-go ontbijtjes. Alleen het kijken naar de Pinterest borden doet al watertanden. Bedenk jij nu ook al wat je morgen wilt ontbijten?

Hieronder een portie pinspiratie. De populairste Pinterest borden met de lekkerste en mooiste ontbijtjes:

1. Warme Winterse ontbijtjes

2. Breakfast Bowls

3. Pretty Ontbijt

4. Havermoutjes

5.  Granola & Muesli

6. Easy Breakfast Smoothies

Ik heb mijn to-bake lijstje aangevuld en kan weer aan de slag dit weekend.

Wat is jouw favoriete ontbijt? En welk ontbijtrecept zou jij willen lezen op Ladify? Let us know!