De mooiste tafeldecoratie voor jouw kerstdiner
Lifestyle

Pinspiratie: De mooiste tafeldecoratie voor jouw kerstdiner

Christmas is coming to town! Nu Sinterklaas terug is naar Spanje, mogen we dan eindelijk ons huis christmas-ready maken. En dan denken de meesten als eerst aan een kerstboom, maar ik denk al na over de tafelaankleding! Ik kan eeuwig wegdromen bij de plaatjes waar ik op Pinterest voorbij scroll. Uiteraard wil ik dit met jullie delen, dus heb ik de mooiste gedecoreerde tafels verzameld in een Pinterestbord. Kunnen we, zodra de kerstboom staat, allemaal even wegdromen bij deze perfecte plaatjes.

Wil je deze Kerst indruk maken op je familie en vrienden? Doe dit dan niet alleen met jouw geweldige kookkunsten, maar begin al met de tafeldecoratie. En dit hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Met een beetje creativiteit en genoeg (p)inspiratie kom je een heel eind. Met dat laatste ga ik je helpen!

maakte een nieuwe start met Ladify (since okt.' 17). Is perfectionistisch en kan eindeloos Instagram scrollen. Een echte zoetekauw met een liefde voor Nutella. Volg Rowen op Instagram @rowenheesakkers

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.