Overnachten bij Love Bubbles in Lochem

Een tijd geleden las ik ergens een artikel over overnachten bij Love Bubbles in Lochem. Dit schijnt een enorm zen paradijs te zijn voor love birds of newly weds!

Love Bubbles

Aangezien mijn vriend Roel en ik allebei druk zijn met onze banen, een druk sociaal leven en uiteraard Manify en Ladify, is Love Bubbles in mijn hoofd blijven hangen.

In totaal zijn er maar liefst 4 verschillende bubbles te reserveren:

  • The Original Bubble
  • The Lotus Bubble
  • The Dreamtime Bubble
  • The Raw Bubble

Love Bubbles Lochem

The Raw Bubble

Speciaal voor Ladify mocht ik samen Roel een overnachting beleven in The Raw Bubble. Vorige week was het dan eindelijk zo ver. The Raw Bubble is de nieuwste ‘bubble’ dus we zijn extra benieuwd. We konden vanaf 15.00 uur terecht in het Gelderse Lochem. Voor de komende 21 uur mogen wij een wel heel bijzondere plek betrekken… In het midden van het landgoed staat namelijk een enorme tipi op een eiland van hout! Hoe cool! Binnenin staat een groot bed bedekt met schapenvachten en in het midden brandt het vuur lekker. Op de achtergrond horen we fijne relax muziek. Ook is er een buitendouche en composttoilet en zien we een houtgestookte hottub.

We zijn meteen super enthousiast en voelen ons precies zoals je je hier moet voelen; samen alleen op de wereld! We zien enkele Schotse Hooglanders in het veld voor onze tipi en genieten van een wijntje en elkaar. Helemaal zen beginnen we aan een heerlijk diner wat door de medewerkers van Love Bubbles bezorgd wordt op ons eiland. De producten die worden gebruikt zijn lokaal en zoveel mogelijk biologisch. De keuze voor het diner is vlees, vis of vega en wij kozen voor vis. Na een heerlijke salade en soep genieten we onder andere van de verse gamba´s en tonijn salade. Daarna poffen we mais en maken zo onze eigen popcorn om vervolgens de ondergaande zon te zien zakken live vanuit de hottub! Kortom, super romantisch! Daarna begon het flink te onweren en lagen wij lekker warm in bed met een chocoladefondue met allerlei lekkernijen :). We like!

Love Bubbles

De volgende ochtend werden we wakker van het getjierp van vogeltjes. We kregen een heerlijk uitgebreid ontbijt en doken nog even in de hottub om vervolgens naar huis te gaan.

Ben je op zoek naar een romantische overnachting? Dan kan ik je Love Bubbles van harte aanbevelen. Je komt helemaal tot rust in een mooie en natuurlijke omgeving en doordat je echt het gevoel hebt dat je met zijn tweeën bent (weg van de dagelijkse drukte) kom je ook nader tot elkaar. 21 uur vliegt voorbij en je zou willen dat je nog even samen in de bubble kon blijven…

Ook voor een huwelijksaanzoek of arrangement ben je hier aan het juiste adres. Voor de verdere mogelijkheden bekijk je hier de website.

Extra leuk:
Als je een overnachting boekt en je meldt hierbij dat je via Ladify boekt ontvang je een bed vol rozenblaadjes of een mooi flesje massage olie cadeau! Je keuze geef je door bij je reservering. Extra romantisch :).