Over the top: Melli Mello

Loraine schreef een aantal weken terug over t gave en subtiele beschilderde servies van Catchii. Zo gauw het artikel online ging, heb ik gelijk een aantal items gescoord via de online shop want tja…..bordjes met flamingo’s en pauwenveren erop zijn nou eenmaal moeilijk te weerstaan 😉 Persoonlijk onwijze fan van Catchii maar soms wil je wel eens helemaal over the top! Gewoon lekker veel kleur gecombineerd met een zebraprintje én ach….er was nog ruimte voor een olifant erbij, hoppa! Dan zit je met het leuke vrolijke merk Melli Mello helemaal goed!

Why choose, have it all!

Melli Mello (afgeleid van het Franse Méli Mélo wat zoiets betekent als: mix/ match), is een uitbundig gekleurd merk die alles baseren op het thema ‘cross cultural blend’. Door het internet en de mogelijkheid voor veel mensen om verre reizen te maken, is de wereld veel kleiner geworden. Gelukkig 🙂 Overal ter wereld halen ze hun inspiratie vandaan. Van het wildlife in Afrika tot een klein gekleurd dorpje in Mexico en bloementuinen in Costa Rica, je ziet het allemaal terug in het vrolijke producten.

Collectie

Ze hebben 4 verschillende stylen: Graphic, Romantic, Ethnic en Floral. Elk item is een mix van adembenemende bloemen, dierprintjes of leuk beschilderde dieren en ethnische elementen. Ze hebben niet alleen bont gekleurd servies, maar ze bieden ook veel leuke spulletjes voor in huis en de tuin (van behang tot kussens en van canvas doeken tot dekbedovertrekken), stationary (denk aan leuke notitieboekjes en agenda’s) en zelfs hele gave strandhanddoeken en cosmetica. Kortom, er zit altijd wel iets voor je tussen en ik weet zeker dat je er blij van wordt. En ben je het niet zelf, dan zeker je kleine zusje, nichtje of een vriendin.

Waar?

Kopen kan heel gemakkelijk via de webshop en je vindt ze ook bij bijvoorbeeld de IntratuinBol.com, Douglas of de Bijenkorf. Ben jij ook zo’n fan?